Inaktiv platsannons

Fabrikschef Grundläggning i Västerhaninge

Om tjänsten



En ledare och förebild


Vi på grundläggning arbetar med grunden för allt byggande och vi är Skanska Sveriges specialister inom grundläggning. Vi hjälper våra kunder med komplexa stödkonstruktioner, sponter, borrade pålar, grundförstärkning och betongpålning. Nu söker vi en fabrikschef till vår anläggning i Västerhaninge.

I rollen som Fabrikschef ansvarar du för att leda och utveckla vår betongpålefabrik i Västerhaninge avseende produktion, logistik och underhåll. Du kommer även ha ett övergripande ansvar för arbetsmiljö och kvalitet. Du förväntas leda arbetet med att vidareutveckla fabrikens processtekniska och logistiska flöden samt tillgodose att samarbetet med projektorganisationen inom Skanska fungerar på bästa sätt.

Du förväntas även vara med i försäljningsprocessen av betongpålarna. Med framtida volymökningar i beaktande sätter du upp planen för verksamhetens utveckling och driver tillsammans med personalen ett löpande förbättringsarbete för en ökad produktivitet med bibehållen kvalitet, leveransprecision och produktionsekonomi.

Genom ett coachande ledarskap skapar du förutsättningar för att dina medarbetare kontinuerligt utvecklas i sina roller och arbetar för att optimera varje del av verksamheten samtidigt som ni har roligt på jobbet.


Vi söker dig som har ”några år på nacken”

Vi söker en coachande och tydlig ledare som har arbetat i ledande befattning inom tillverkande industri, gärna med vana av att driva arbete med ständiga förbättringar.
Det är meriterande med någon form av ingenjörsutbildning samt erfarenhet och utbildning inom betong klass I & II.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll i ett spännande och starkt bolag med hjärta och engagemang för produkt och process.

Ansök senast den 26 augusti

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev via länken ovan.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerhaninge
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerhaninge | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)