Inaktiv platsannons

Automationstekniker i Frövi

Om tjänsten

Billerud Korsnäs tillverkar ca 270 000 ton sulfatmassa årligen i sulfatfabriken i Frövi med tillhörande kemikalieåtervinning och är en del av vår integrerade massa- och kartongproduktion i Frövi/Rockhammar. Hela volymen sulfatmassa används internt för tillverkning av förpacknings- och vätskekartong på vår kartongmaskin i Frövi beläget ca 30 km utanför Örebro.

Om tjänsten
Som automationstekniker på sulfatfabriken så innehar Du en nyckelroll för massatillverkningen. Du deltar aktivt i att forma vision, mål och strategi för ett förebyggande och avhjälpande underhåll i världsklass och samarbetar på ett konstruktivt sätt för ständig förbättring. Du rapporterar till sektionschef för underhåll på sulfatfabriken.

Sulfatfabrikens underhåll ska säkerställa hög tillgänglighet i produktionslinjen för sulfatmassa och tillhörande kemikalieåtervinning. Detta görs genom ett effektivt och ändamålsenligt förebyggande underhåll med stort fokus på produktionskritisk utrustning och ett avhjälpande underhåll som präglas av hög planeringsgrad. Vi förbättrar ständigt våra arbetsprocesser för att säkerställa en hög standard i vårt underhållsarbete.

I ditt uppdrag som automationstekniker ingår främst systematiskt utveckling av FU, underhåll, problemlösning vid funktionsfel och hantering av tekniska frågor och utredningar.

Programmering kan bli aktuellt beroende på tidigare erfarenhet.

Du kommer att jobba i en stimulerande och utvecklande miljö där säkerhet alltid är högsta prioritet och där drift- och underhållsfrågor är centrala för verksamhetens gemensamma resultat.

För att lyckas i befattningen behöver Du kunna arbeta självständigt och i team. Du är en god sammarbetspartner, tar ansvar och har förmågan att tänka nytt för att skapa värde för verksamheten.

Kvalifikationer
Du har en teknisk högskoleutbildning önskvärd alternativt lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriterande är tidigare erfarenhet programmering, och goda kunskaper inom reglerteknik, gärna från processindustri eller värmeverk. Du behärskar Engelska i tal och skrift och grundläggande datorvana, Office paketet.

Personliga egenskaper
Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej