Inaktiv platsannons

Projektchef Väg och Anläggning i Uppsala

Affärsdriven Projektchef som vill göra... På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom mark och anläggning. Region Mellansverige består av fem distrikt: Österg...

Om tjänsten

Affärsdriven Projektchef som vill göra skillnad


På Väg och Anläggning bedrivs olika projekt inom mark och anläggning. Region Mellansverige består av fem distrikt: Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg, samt ett Bergdistrikt. Regionen beräknas omsätta ca 1 miljard kr 2018 och har ca. 280 medarbetare (120YA/160Tjm).


Nu söker vi en projektchef i Uppsala som vill fortsätta utvecklas med oss.



Du är affärsdriven och har ett helhetstänk


Som projektchef har du en nyckelroll i distriktet när det kommer till vår produktion av mark- och anläggningsprojekt. Du har helhetsansvar för ett stort projekt eller flera mindre projekt från start till överlämnande och förväntas omsätta mellan 60-100 miljoner kronor per år. Du sätter mål i projektet för personalresurser, projektering, inköp och produktion. Tillsammans med projektpersonal ansvarar du sedan för att projektet styrs så att uppsatta mål nås och att kundens förväntningar möts – och allra helst överträffas.


Genom ditt arbete lägger du grunden för att övriga medarbetare i projektet får rätt förutsättningar för sina arbetsuppgifter. Du sitter med i distriktets ledningsgrupp där vi utformar affärsplan och gemensamt ansvarar för att utveckla vår personal. Genom att alltid agera utifrån ett etiskt sätt att vara bidrar du till Skanskas varumärke som ansvarstagande samhällsbyggare.



Vi söker dig som är resultatorienterad och initiativrik


Vi letar efter en projektchef som är engagerad och har fokus på målet. Vi ser gärna att du som söker är civil- eller högskoleingenjör, eller har likvärdig akademisk utbildning. För att lyckas i rollen som projektchef bör du ha erfarenhet av liknande tjänst samt dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva projekt med helhetsansvar. Som ledare är du tydlig, kommunikativ och motiverande. Har du också ett öga för affärer och brinner för att skapa kostnadseffektiva lösningar så är du på god väg att bli en duktig projektchef. 

Genom ditt sätt att vara skapar du engagemang och trivsel hos medarbetarna. Du har hög integritet och håller alltid vad du lovar, samt har en kreativ sida där du kommer med nya lösningar och perspektiv. Vidare värdesätter du vårt arbete inom säkerhet, mångfald och miljö och ser dessa som verktyg för att skapa framgång!


Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ. Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill!



Ansök redan idag


eller senast 2018-09-03, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)