Inaktiv platsannons

Butiksmedarbetare till Axfood Snabbgross Årsta i Stockholm

Om tjänsten

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är de redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum.

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi tre medarbetare till vår butik i Årsta. Två av tjänsterna avser tillsvidareanställningar på heltid till vår frys- och mejeriavdelning. Den tredje tjänsten avser en tillsvidareanställning på deltid, ca 20-30 tim/vecka till vår kassa- och kolonialavdelning. Schemalagd arbetstid, kvällar och helger förekommer.

Det här får du göra

Som butiksmedarbetare med avdelningsansvar får du ta stort eget ansvar för att våra kunder enkelt ska hitta vad de söker. I din vardag möter du kunder som du ska bearbeta aktivt för att driva lönsam försäljning. Med fokus på din avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst- alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Du får arbeta med försäljning, ägna dig åt säljande varuexponering och följa upp hur det går. Din vardag kommer helt enkelt att handla om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder.

Det här förväntar vi oss

Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet med att skapa en inspirerande butik. Du tvekar inte att hjälpa till där det behövs och trivs med högt tempo. Du är bra på att prioritera, tycker om att jobba i team och är duktig på att lära ut till andra. En grundförutsättning är att du är matintresserad och tycker om att arbeta med människor. Vidare har du ett gott kundbemötande, goda kunskaper om produkterna på avdelningen. Du har säljfokus och förmågan att driva lönsam försäljning.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb