Inaktiv platsannons

Ekonom till Bostads AB Svedalahem och Svedala Exploaterings AB

Ekonom till Bostads AB Svedalahem och Svedala Exploaterings... Om företagen: Svedala kommun äger Bostads AB Svedalahem och SVEDAB, Svedala...

Om tjänsten

Ekonom till Bostads AB Svedalahem och Svedala Exploaterings AB

Om företagen:

Svedala kommun äger Bostads AB Svedalahem och SVEDAB, Svedala Exploaterings AB. Svedalahem är ett allmännyttigt bostadsbolag med uppgift att erbjuda ett prisvärt boende med hög kvalitet och bra service inom Svedala kommun. Bolaget har en betydelsefull roll i kommunens utveckling genom att tillgodose behovet av hyreslägenheter. SVEDABs uppdrag är att förvärva, äga och förvalta

fastigheter med kommunala verksamhetslokaler, skolor och förskolor och har främst Svedala Kommun som hyresgäst. SVEDAB förvaltar även de byggnader som Svedala kommun äger, vilket omfattar bland annat kommunens idrottsplatser, friluftsbad och kulturfastigheter. Totalt är vi cirka 30 anställda inom bolagen. Läs mer om Svedalahem och Svedab på Svedalahem.se.

Arbetsbeskrivning:

I din roll som ekonom arbetar du i nära samarbeta med vår personal inom fastighetsförvaltning, projektledning och fastighetsdrift. Vi är ett litet administrativt team vilket innebär att arbetsuppgifterna varierar och även kan omfatta/tangera hyresadministration samt att ge administrativ stöttning till driftorganisation och projektledare i olika frågor. Du kommer även att vara dataskyddsombud för ett av bolagen.

I arbetsuppgifterna ingår

-          Löpande redovisning

-          Leverantörsfakturahantering inklusive krav och påminnelser

-          In- och utbetalningar, löpande bankavstämningar

-          Kundfakturering

-          Fastighetsmoms

-          Bistå vid upprättande av budget och prognoser

-          Bistå vid upprättande av månadsbokslut, årsbokslut samt rapportering till moderbolag

-          Analyser och utredning vid behov

-          Support till kolleger

-          Hyresavisering och lönehantering är idag outsourcad till extern part varför det är viktigt att kunna arbeta med "kolleger" på distans samt att ha en förståelse för uppgifterna.

-          Vi arbetar i affärssystemet Fenix Ekonomi som är anpassat för fastighetsbolag. I tjänsten ingår såväl registervård samt att vara specialist i systemet.

 

Vem är du?

Som person är du social, glad och prestigelös. Att våga och kunna ta egna initiativ och arbeta proaktivt är något som vår kund värdesätter högt. Du har ett öppet sinne men är samtidigt noggrann och detaljorienterad. Du är en ödmjuk person med ett stort sinne för kundservice. Det är viktigt att du är nyfiken och orädd för att ta dig an utmaningar och nya arbetsuppgifter – att vara framtidsinriktad är A och O!

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har några års erfarenhet av att jobba med ekonomi gärna inom fastighetsbranschen. Det är meriterande om du har arbetat i Fenix ekonomisystem och så är du en fena på Excel. Om du dessutom är tekniskt intresserad är det bara ett plus!

Du erbjuds?

En spännande arbetsplats där du är en del av ett team som idag består av 3 personer. Du kommer att rapportera till ekonomichefen. Arbetsplatsen är gemytlig och familjär. Här är alla behjälpliga och stödjer varandra för att utföra arbetsuppgifterna och leverera tjänster med hög kvalitet. Som anställd inom bolagen erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, löpande utbildning relaterat till dina arbetsuppgifter samt flextid enligt rådande policy. Bolagen är knutna till kollektivavtal.

I rekryteringsprocessen kommer det att läggas stor vikt vid personliga egenskaper.

Svedala ligger geografiskt nära både Malmö/Lund/Trelleborg/Staffanstorp och Ystad och det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik från dessa orter.

I rekryteringen samarbetar Svedalahem med Jurek Rekrytering & Bemanning. Du är varmt välkommen att skicka din ansökan via "Ansök nu" Vi tar inte emot ansökningar via mail. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Sara Lassesson, sara.lassesson@jurek.se

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

Start:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
Snarast, vi går igenom urvalet löpande.

Område:
Svedala
Skåne län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Sara Lassesson
sara.lassesson@jurek.se

 

 

 

Dela detta jobb

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Svedala
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej