Inaktiv platsannons

Butikssäljare Selga Gävle

Butikssäljare Selga G... Till Selga i Gävle söker vi nu med ljus och lykta efter vår nya kollega som kommer bidra till vårt team som Butikss...

Om tjänsten

Butikssäljare Selga Gävle

Till Selga i Gävle söker vi nu med ljus och lykta efter vår nya kollega som kommer bidra till vårt team som Butikssäljare.

Som butikssäljare hos oss på Selga Gävle blir du vårt ansikte utåt, du som dagligen har förmånen att möta våra besökande kunder och hjälpa dem tillrätta med  deras frågeställningar och leverera bra lösningar. Hos dig finns inte fraserna går inte, kan inte eller den är slut. Du drivs istället av devisen, ”Det ordnar vi!”

Som Butiksäljare hos oss på Selga Gävle är en av dina huvuduppgifter att tillsammans med dina kollegor i butiken ansvara för butiksförsäljningen på filialen. I arbetet ingår att ge service till våra butikskunder, sköta sedvanliga butikssysslor och aktivt medverka till att utveckla butiksförsäljningen.

För att trivas hos oss bör du ha ett stort intresse för teknik. Du har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Detta är dock inget krav, vi tror man kan komma långt med en vilja att lära samt ett stort intresse för innovativa och tekniska produkter och lösningar. Med en servicekänsla utöver det vanliga och ett lösningsorienterat mindset tror vi du kan passa väl in.

En förutsättning är en god datavana och att du behärskar engelska och svenska i tal och skrift. Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på SELGA Gävle vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!
Ansök med CV och ett personligt brev, där du berättar varför just du är rätt för den här tjänsten. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Magnus Hillbom Filialchef som du når på telefonnummer 070-5583059.

Du kan läsa mer om SELGA på selga.se samt rexel.se. 

Om företaget

SELGA är en av landets ledande elgrossister med lokalisering på 35 platser i Sverige, 340 anställda och en årlig omsättning på ca 1,7 miljarder kronor. SELGA ingår i den världsledande elgrossist­koncernen Rexel och Rexel Sverige AB.

SELGA är ett framgångsrikt företag som är väletablerat på marknaden. Genom sin decentraliserade organisation har SELGA skapat ett flexibelt företag som kontinuerligt anpassar sig till kundernas nuvarande och framtida behov. Vi är idag ensamma på marknaden om att ha lokal lagerhållning som anpassas efter våra lokala kunders behov.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej