Inaktiv platsannons

Produktionsledare till Efterbearbetningen i Frövi

Produktionsledare till Efterbearbetning BillerudKorsnäs i Frövi utanför Örebro söker en dagtidsgående Produktionsledare till avdelning Efterbearbetning. Som anställd vid Efterbearbetningen hos oss på BillerudKorsnäs erbjuds du en modern högteknologisk arbetsmiljö som vill utmana konventionella förpackningslösningar. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och uppmuntrar varje enskild medarbetare att utveckla sig som person och gemensamt driva verksamheten framåt. Om tjänsten Som Produktionsledare är din huvuduppgift att leda dina medarbetare och organisera det dagliga arbetet mot uppsatta mål med fokus på säkerhet, kvalitet och arbetsglädje. I tjänsten ingår det att kontinuerligt driva förbättringsarbete enligt WCM-metod, löpande personalhantering, tidrapportering, planering av utbildningsinsatser, utvecklingssamtal samt implementera nya rutiner.

Om tjänsten

Produktionsledare till Efterbearbetning
BillerudKorsnäs i Frövi utanför Örebro söker en dagtidsgående Produktionsledare till avdelning Efterbearbetning.
Som anställd vid Efterbearbetningen hos oss på BillerudKorsnäs erbjuds du en modern högteknologisk arbetsmiljö som vill utmana konventionella förpackningslösningar. Vi lägger stor vikt vid individuell utveckling och uppmuntrar varje enskild medarbetare att utveckla sig som person och gemensamt driva verksamheten framåt.

Om tjänsten
Som Produktionsledare är din huvuduppgift att leda dina medarbetare och organisera det dagliga arbetet mot uppsatta mål med fokus på säkerhet, kvalitet och arbetsglädje.
I tjänsten ingår det att kontinuerligt driva förbättringsarbete enligt WCM-metod, löpande personalhantering, tidrapportering, planering av utbildningsinsatser, utvecklingssamtal samt implementera nya rutiner.

Avdelningen består av fem skiftlag, en personalplanerare, en driftingenjör, två produktionsledare och sektionschefen för efterbearbetning.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller högre, gärna med inriktning mot teknik eller ledarskap.
Erfarenhet av personalledning eller personalansvar är meriterande.
Tidigare erfarenhet inom industriell verksamhet, samt inom efterbearbetning inriktning kartongtillverkning ses som meriterande.

Ett av företagets huvudsakliga fokus är att främja en god arbetsmiljö och personlig säkerhet. Vi ser att du som Produktionsledare har ett naturligt säkerhetstänkande.
Du trivs med att leda och motivera din personal samt att driva förändrings- och förbättringsarbeten. Du lägger stor vikt vid att nå uppsatta mål i rätt tid. Du har förmågan att kommunicera värdet i ditt och din personals bidrag kopplat till företagets mål och verksamhet.
Till tjänsten söker vi dig som är en driven, kommunikativ, handlingskraftig och inspirerande ledare. Du arbetar strukturerat och främjar en positiv och utvecklande arbetsmiljö inom avdelningen. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej