Inaktiv platsannons

Vik. Terminalarbetare i Växjö

Om oss Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. 

Om tjänsten

PostNord bygger nu en Paketterminal i Växjö som står klar i oktober 2018. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal. 

Bli en del av vårt team
Vi söker nu medarbetare som ska arbeta som terminalarbetare på visstid i Växjö. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten. Vi har en verksamhet som löper över stora delar av dygnet. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering och hantering av paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll och natt. Tjänsten är visstid. Tjänsten finns både som 50% och 85% och sträcker sig mellan 1/11 2018 till och med 31/1 2019.
Ange i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. Flest platser finns på 50%.

Du har vad som krävs
Du ska ha fyllt 18 år, vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du behärskar svenska i tal och skrift. Eftersom arbetet är fysiskt krävande vill vi att du tränar regelbundet och tar ansvar för din hälsa. Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt - våra kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Du är en viktig del i kundernas uppfattning om oss. 

Vi levererar
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du blir en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Anställning sker i enlighet med kollektivavtal. 

Publicerad den

19-03-2019

Extra information

Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis