Inaktiv platsannons

Event-, serverings- och cateringpersonal (deltid) i Stockholm

Event-, serverings- och cateringpersonal till vår egen cateringverksamhet, men även till våra externa kunder som består av välkända krogar, konferensanläggningar och festvåningar.

1 - 40 timmar per vecka
110.00SEK per timme

Arbetsbeskrivning:

Om företaget

Carotte Staff är bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag Carotte har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som alltid gör det lilla extra. Carotte Group består idag av tre bolag, Carotte Catering, Carotte Staff och Carotte Event. Vår vision är att bli Sveriges ledande eventkoncern.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta inom vår populära event- , serverings och cateringverksamhet. Du kommer att arbeta med servering vid de event som vi anordnar hos våra kunder. Eventen varierar från stora till små event och från spännande företagsfester till nylanseringar och stora banketter. Arbetet är främst förlagt under kväll- och helgtid och passar därmed perfekt att kombinera med studier eller annat arbete. Vi arbetar med allt från stora konferensanläggningar och hotellkedjor till moderna kontorshotell.

Saknar du erfarenhet? Ingen fara, vi ger dig utbildning!
Har du drömt om att jobba med servering och event men saknar relevant erfarenhet? Ingen fara. Vi tror på människor och deras förmåga att lära sig. Därför rekryterar och utbildar vi människor med rätt personlighet och inställning – men som kanske saknar erfarenhet- och blir på så vis en språngbräda rätt ut i arbetslivet för dig.

I grundutbildningen får du verktygen för att kunna arbeta med enklare event och servering. Du lär dig grunderna i service och utvecklar dina kunskaper i gästhantering. Efter avslutad utbildning får du arbeta på våra event under arbetsledning av vår erfarna event- och serveringspersonal.

Din profil
Du är glad, utåtriktad och serviceminded. Det är viktigt att du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer, kan hantera ett högt arbetstempo och har en god samarbetsförmåga. Du sätter alltid kunden i centrum och ser vad som behöver göras. Vi ser att du har en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier, arbete, sport eller kanske musik?

Övrig information
Hos oss har du god möjlighet att påverka dina egna arbetstider och hur mycket du vill jobba. Vi är måna om vår personal och erbjuder löpande kompetensutveckling. All vår personal får genomgå en trestegsutbildning där vi säkerställer att du blir en specialist på ditt yrke. Givetvis får du också massa härliga kollegor, varierande uppdrag och en marknadsmässig lön.

Vad vi erbjuder:

  • Deltidsjobb
  • Styr ditt egna schema via vår app
  • Kollektivavtal

Vad vi ber om:

  • Ingen utbildning krävs
  • Glad och utåtriktad
  • Serviceinriktad

Ansök

Ansök idag och bli en del av Carotte-familjen!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
1 - 40
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
110.00SEK per timme
Ansvarig för
Servering/Event.
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Promotion / Eventpersonal | Restaurang | Deltidsjobb | Extrajobb