Inaktiv platsannons

Pedagogisk utvecklare i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2018-10-08

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Placering vid enheten för universitetspedagogik, vid den laborativa lärosalen i Blåsenhus, läs mer om kvalitetssatsning vid UU och laborativa lärosalen: .

Enheten för universitetspedagogik arbetar med pedagogisk utveckling för främjande av kvaliteten i utbildningen på alla nivåer. Vi arbetar utifrån verksamhetens pedagogiska utvecklingsbehov och erbjuder högskolepedagogisk utbildning för undervisande personal, ger konsultativt stöd i pedagogiska frågor ute på universitetets olika campus och i den laborativa lärosalen samt genomför egna utvecklingsprojekt. Tillsammans med enheten för användarstöd och e-lärande vid IT-avdelningen utgör vi en central resurs vid Uppsala universitet för utveckling av e-lärande. Gemensamt ansvarar vi även för utveckling av, och aktiviteter i, den laborativa lärosalen i Blåsenhus.

Syftet med den laborativa lärosalen är att den ska:

På senare år har enheternas uppdrag utökats och breddats. För att säkerställa att e-lärande i allmänhet och laborativa lärosalen i synnerhet används universitetsövergripande och på ett utvecklande sätt, söks därför en driven pedagogisk utvecklare med starkt intresse för utveckling av framtidens lärmiljöer.  

Arbetsuppgifterna:

Kvalifikationskrav:

Önskvärt och/eller meriterande i övrigt:  

Erfarenhet av att ha arbetat med kursutveckling och utvecklingsprojekt inom e-lärande. Handledarutbildning, högskolepedagogisk grundkurs och annan högskolepedagogisk påbyggnadsutbildning. 

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-01-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-12-31

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Åsa Kettis, tel. 018-471 7858, e-post . 

Välkommen med din ansökan senast den 2018, UFV-PA 2018/3308.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej