Inaktiv platsannons

McDonald’s söker en Kvalitetskoordinator till Supply Chain-teamet Stockholm, Skärholmen

Om tjänsten

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

 

Som Kvalitetskoordinator ingår du i vår Supply Chain organisation där du är med och utvecklar och förbättrar kvalitén på McDonald’s befintliga och framtida råvaror. I rollen har du har tät kontakt med restaurangerna i kvalitet- och livsmedelssäkerhetsfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Du är placerad på vårt huvudkontor i Skärholmen. 

 

I din roll som Kvalitetskoordinator kommer du att:

  • Arbeta tätt tillsammans med restaurangerna i kvalitet- och livsmedelssäkerhetsrelaterade frågor
  • Genomföra avvikelseutredningar och reklamationsutredningar samt stötta restaurangerna i svar till gäster och myndigheter
  • Genomföra kontroll av märkning på råvaror och förpackningar som levereras till restaurang
  • Skapa interna produktspecifikationer och kommunicera internt om hållbarhet, nutrition, förvaring etc. gällande råvaror och produkter
  • Svara internt på livsmedels-, kvalitet-, nutrition och råvarurelaterade frågor
  • Driva och delta i arbetet gällande förbättringsprocesser
  • Säkerställa att information ut till gäst är korrekt
  • Ingå som medlem i HACCP- teamet vilket bl.a. innebär revidering och validering av vårt HACCP/egenkontrollprogram
  • Kontinuerligt arbeta med leverantörernas råvaruspecifikationer och frågeställningar rörande livsmedelssäkerhetsfrågor
  • Säkerställa, godkänna och följa upp leverantörer ur ett livsmedelssäkerhets-, kvalitet- och arbetsmiljöperspektiv
  • Du kommer ingå i ett stort nätverk av McDonald’s internationella experter inom livsmedelssäkerhet och kvalitet, kvalitetschefer i övriga nordiska länder, kvalitetschefer hos McDonald's svenska och utländska leverantörer, samt med vår egen driftsavdelning och marknadsavdelning
  • Arbetet innebär vissa resor inom Sverige, Norden och Europa

Kvalifikationer

Förutom att du brinner för matsäkerhet och kvalitet ser vi att du är utbildad Livsmedelsagronom samt har några års erfarenhet från McDonald’s eller liknade restaurangkedjor.

Vi vill att du är en självgående, strukturerad och noggrann person. Vidare har du ett flexibelt synsätt kombinerat med en god analytisk förmåga. Då arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med andra funktioner, såväl interna som externa, ställer det krav på att du är lyhörd, har en god kommunikativ förmåga samt trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Det är viktigt att du kan förmedla dina kunskaper på ett tydligt och lättförståeligt sätt.

Eftersom engelska är en del av vårt affärsspråk ser vi att du talar och skriver engelska obehindrat.

Ansökan

För rätt person väntar ett roligt, dynamiskt och utvecklande arbete, ofta i ett högt tempo. Låter det intressant? Registrera då din ansökan, bestående av CV och personligt brev, senast den 28 oktober.

Då ansökningarna kommer att behandlas löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb