Inaktiv platsannons

Nu söker vi Elektriker med intresse för automation! i Grums

Om tjänsten Vi erbjuder dig en tjänst i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på el- och instrumentutrustningar. Du kommer tillhöra sektionen PS Lut/Ånga/Renseri som arbetar över hela sulfatfabriken där även kokerierna och flingtork ingår.

Om tjänsten

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en tjänst i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på el- och instrumentutrustningar. Du kommer tillhöra sektionen PS Lut/Ånga/Renseri som arbetar över hela sulfatfabriken där även kokerierna och flingtork ingår.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Felavhjälpning på PLC-, driv- samt styrsystem.
- Tillgänglighetsförbättrande åtgärder
- Förebyggande ronderingar samt daglig kontakt med operatörer på aktuellt ansvarsområde
- Fortlöpande registrering/avrapportering i UH-system

På sikt kommer du även att medverka i förbättrings- och projektarbeten. 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3 års gymnasial utbildning inom el, alternativt på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsunderhåll inom industrin samt besitter goda kunskaper om elsäkerhet. Eftersom arbetet ställer höga krav på att vara serviceinriktad, ansvarstagande samt samarbetsvillig, värdesätter vi dessa egenskaper högt i urvalsprocessen. Ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

Då teknikinnehållet är högt samt utvecklingen inom området går fort, ställer vi även krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet. 

Omfattning 
Tillsvidareanställning
Heltid, Dagtid, dock kan skiftgång och jour förekomma
Antal tjänster: 1
Placering: Gruvöns Bruk, Grums

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande, sista ansökningsdag är dock 19 november 2018. Vid frågor kontakta HR - konsult Sara Magnusson, 0725-141822 alt. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej