Inaktiv platsannons

Teknisk säljare, solenergi i Stockholm

GoSoL Energi är ett expansivt företag inom förnybar energi med fokus på solceller. Vi letar efter dig som har ett intresse av energiteknik. En stor del av jobbet avser försäljningsarbete, men projektering och projektutveckling kan också ingå.

8 - 40 timmar per vecka
27,500SEK Lön

Arbetsbeskrivning:

Om oss

GoSoL Energi är ett nyetablerat expansivt företag inom förnybar energi med fokus på solenergi. Vi arbetar med projektutveckling av solenergi för bostäder, kommersiella fastigheter och finansiella investerare. Basverksamheten utgörs av försäljning, projektering och installation av solcellsanläggningar för mikroproducenter, men vår projektportfolio avseende storskaliga solcellsanläggningar växer också mycket fort.

I januari flyttar vi in våra nya verksamhetslokaler i Liljeholmen som möjliggör för oss att ta in fler engagerade medarbetare som kan vara med på företagets och solenergibranschens spännande tillväxtresa. Vi som arbetar på GoSoL Energi är civilingenjörer och ekonomer som drivs av teknik- och affärsutveckling samt ambitionen att vara en aktiv part i omställningen till ett hållbart samhälle. Våra affärsrelationer bygger på personligt bemötande och en förståelse för varje kunds specifika förutsättningar och önskemål.

Om dig

Vi letar efter dig som har ett intresse av energiteknik och grundkunskap som möjliggör för dig att snabbt sätta dig in i grunderna i solenergi. Inledningsvis kommer du få gå vår tekniska internkurs för nyanställda. Du får gärna ha en yrkesutbildning inom elteknik och/eller erfarenhet från ett hantverksyrke.

Om tjänsten

En stor del av jobbet avser försäljningsarbete så det förutsätts att gillar att arbeta affärsorienterat tillsammans med dina kollegor. Vi tror att du har en fallenhet för att skapa bra relationer till kunder, medarbetare och leverantörer.

Inledningsvis kommer dina arbetsuppgifter bestå i att hjälpa till med projektering och försäljning av mindre solcellsanläggningar för bostäder och fastighetsägare, men vi hoppas att du även har ett intresse av storskaliga solcellsanläggningar. Allteftersom du utvecklas i rollen kommer du få ansvar för större och mer komplexa projekt.

Du har möjlighet att själv avgöra omfattningen på tjänsten. Antingen kan du arbeta deltid vid sidan av studierna och/eller genomföra ditt examensarbete hos oss med målsättning att börja arbeta heltid efter att examensarbetet fullbordats. Vi har för närvarande flera intressanta frågeställningar som vi tror är lämpliga att besvara inom ramen för ett examensarbete.

Villkor

Arbetet är på minst 20 procent, gärna mer. Du ska kunna påbörja arbetet så snart som möjligt och kommer att få tillgång till arbetsplats och dator på vårt nya kontor i Liljeholmen. Din lön sätts efter överenskommelse, uppdelat mellan en fast del och en provisionsbaserad del. Ansök med CV och personligt brev där du motiverar varför du passar för rollen!

Vi hörs!

Vad vi erbjuder:

  • Grundlön + provision
  • Tjänstebil
  • Friskvård

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Solenergi
  • Försäljning
  • Energiteknik

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Extrajobb, Vikariat/Projektanställning
Löneindikation
27,500SEK Lön
Ansvarig för
Försäljning, projektering, projektutveckling
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska

Stockholm | Försäljning / Inköp | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Extrajobb | Vikariat/Projektanställning | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning