Inaktiv platsannons

Driftsäkerhetsingenjör Massabruket, Gävle

Om tjänsten

Som Driftsäkerhetsingenjör får du arbeta i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter där huvudfokus är att tillsammans med andra arbeta med att långsiktigt förebygga och lösa tillgänglighetsproblem. Arbetsområdet omfattar Massabruket i Gävle. 

Om tjänsten
Tjänsten är placerad direkt underställd Chef Driftsäkerhet Massabruket och du kommer ingå i en grupp med ytterligare två driftsäkerhetsingenjörer samt två driftsäkerhetstekniker.I rollen som Driftsäkerhetsingenjör ansvarar du för eller driver följande: 

- Rotorsaks-/ haverianalyser
- Analyser av driftutfall, fel och störningar på utrustningar och komponenter med avseende på ekonomi och tillgänglighet
- Tar fram underlag för förändringar/förbättringar av utrustning och arbetsmetoder
- Tar fram livscykel- och underhållsplaner
- Tekniska möten
- Delta vid planering och utförande av underhållsinsatser vid planerade jobb

För att lyckas i rollen krävs att du är driven och kommunikativ, har förmågan att ta initiativ samt genomföra och ta de beslut som krävs för att nå resultat och uppsatta mål. Då arbetet innebär mycket samarbete i olika grupper är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är prestigelös. Du är van att hantera dina arbetsuppgifter på ett tidseffektivt sätt och vet vikten av att leverera resultat i rätt tid med rätt kvalitet. 
Verksamhetsstyrning och verksamhetsutveckling inom BillerudKorsnäs Gävle bedrivs enligt WCM metodik (World Class Manufacturing eller internt kallat MPS), vilket är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare arbeta med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom teknik, alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Det är meriterande om du har haft en liknande befattning tidigare. 

Personliga egenskaper
Har du intresse, talang eller erfarenhet av ledarskap kan det ge en grund och möjlighet för personlig utveckling.
Vi erbjuder ett spännande och utmanande jobb i en utvecklande miljö i ett framtidsinriktat företag. 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej