Inaktiv platsannons

Spontanansökan Växjö

Hos oss får du anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Om tjänsten

body { padding 0px; margin: 0px; } h1 { font-family: Arial, verdana; font-size: 30px; font-weight: bold; } h2 { font-family: Arial, verdana; font-size: 16px; font-weight: normal; } h3 { font-family: Arial, verdana; font-size: 12px; font-weight: normal; padding-bottom: 20px; } h4 { font-family: Arial, verdana; font-size: 12px; font-weight: bold; margin-bottom : 0px; } p { font-family: Arial, verdana; font-size: 12px; font-weight: normal; line-height: 18px; margin-top : 0; } ul { padding-left: 12px; } li { font-family: Arial, verdana; font-size: 12px; font-weight: normal; list-style-type: disc; padding-bottom: 2px; } a {} Är du den vi inte kan säga nej till?

Vi söker alltid nya kollegor som vill hjälpa oss nå vår vision om att ha Sveriges nöjdaste kunder!

Ta chansen!

Vi söker alltid efter personer som delar vår passion för att göra allt vi kan för att tillsammans nå vårt mål om att ha Sverige nöjdaste kunder. Är du en driven och ambitiös person som är beredd på en ny utmaning, tveka då inte att skickan in en ansökan nedan.

Din profil

Oavsett vilken tjänst du är på jakt efter så är det ett par grundstenar som vi alltid söker.
- Du ska ha ett brinnande intresse för försäljning, kunden betalar vår lön och för oss är det naturligt att vi genom aktiv försäljning skapar nöjdare kunder.
- Du ska vara en lagspelare, och samtidigt vara en person som älskar att tävla, och som alltid vill vara bäst när det gäller din arbetsprestation.
- Du är en person som tar egna initiativ, som driver framåt och kommer på egna idéer om hur vi kan förbättra verksamheten.
- Du kan knappt vänta tills du får lära dig något nytt när du vaknar på morgonen.
- Du är beredd att ta ansvar för din egen karriär, och är intresserad av att utvecklas tillsammans med oss som företag.

Om du tycker att du stämmer in på ovanstående så skicka in en ansökan direkt. Oavsett vilken tjänst du söker, kassamedarbetare, säljare, lagermedarbetare, avdelningschef så tveka inte.

Vilken tjänst du än söker är det viktigt för oss att du är en riktigt bra säljare, börja därför med att skriv en ansökan som vi bara inte kan säga nej till! För hos oss finns det alltid plats för dig som är beredd att hjälpa oss nå nya höjder!

Publicerad den

11-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)