Inaktiv platsannons

Affärsutvecklare E-Handel i Stockholm

Dagligvaruhandeln är inne i en transformation som gör den till en av de mest spännande branscherna just nu. Vi söker nu affärsutvecklare som vill vara med på vår digitaliseringsresa.Axfoodfamiljen består av ett antal framgångsrika matkoncept. Här finns egenägda kedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo, Handlar’n och Direkten som är handlarägda. Grossistförsäljning sker genom kedjan Axfood Snabbgross och partihandel drivs genom Dagab. Axfood är också ägare till Mat.se och Middagsfrid samt delägare i Urban Deli, Eurocash och Apohem.Är du redo att ta plats inom den framgångsrika Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Om tjänsten

Dagligvaruhandeln är inne i en transformation som gör den till en av de mest spännande branscherna just nu. Vi söker nu affärsutvecklare som vill vara med på vår digitaliseringsresa.


Axfoodfamiljen består av ett antal framgångsrika matkoncept. Här finns egenägda kedjorna Willys och Hemköp, liksom Tempo, Handlar’n och Direkten som är handlarägda. Grossistförsäljning sker genom kedjan Axfood Snabbgross och partihandel drivs genom Dagab. Axfood är också ägare till Mat.se och Middagsfrid samt delägare i Urban Deli, Eurocash och Apohem.

Är du redo att ta plats inom den framgångsrika Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Som affärsutvecklare kommer du att få jobba i en snabbrörlig bransch med att forma framtidens dagligvaruhandel.
I rollen driver och leder du affärsutvecklingsinitiativ i samarbete med kollegor från övriga koncernen. Initiativen kan variera mellan stora strategiska initiativ, omvärldsanalyser till innovativa tester. Du ansvarar för att skapa resultat som tar oss till vår gemensamma mål.

Du ingår i vårt E-handelsteam tillsammans med andra affärsutvecklare, kundtjänst och rapporterar till E-handelschef. Vi är ett team under uppbyggnad och du kommer ha stor påverkan på hur vi tar oss till målet att skapa Sveriges bästa matbutiker på nätet.

E-handelsteamet är en del av koncernfunktionen strategi- och affärsutveckling. Vi driver Axfoodkoncernens utveckling av e-handel, avancerad analys, kundprogram, digital marknadsföring och digitala hjälpmedel i butik i nära samarbete med andra delar av koncernen.

Vi är även ansvariga för etablering och utveckling av våra butiker, omvärldsbevakning och koncernens strategiarbete. Dina kollegor är affärsutvecklare, data scientists, e-handels specialister, etablerare, affärsanalytiker och många fler.
Axfood är i ständig utveckling och arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas hos Axfood.

Det här förväntar vi oss

•Som person är du prestigelös, kommunikativ och gillar att arbeta med högt satta mål.
•Du brinner för att driva resultat genom teamwork med andra har en informell ledarstil.
•Du trivs i en föränderlig miljö med många stakeholders och är van att driva frågor självständigt.
•Du är analytisk och har erfarenhet att ta fram business case.
•Du är strukturerad och lösningsorienterad.
•Du har erfarenhet av att ta strategier till konkreta planer och resultat.
•Du har erfarenhet av affärsutveckling och projektledning, gärna inom digitalisering.
•Du har ett stort intresse av digitalisering och försäljning.

Publicerad den

20-05-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis