Inaktiv platsannons

Plåt- och svetsmekaniker i Skärblacka

Om tjänsten

Vi förstärker vår underhållssektion Centralt underhåll och söker en plåt- och svetsmekaniker. Sektionen ansvarar för en del av brukets totala service- och underhållsarbete och arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll inom mekanik, hydraulik, maskinbearbetning, byggnation och ventilation samt ansvarar för hantering av tyngre utrustning. Sektionen har hela bruket som sitt arbetsområde.

Som mekaniker inom plåt och svets kommer du att tillhöra en arbetsgrupp som består av två pumpmekaniker, två maskinbearbetare samt tre plåt- och svetsmekaniker. Gruppen har intern flexibilitet och servar hela Skärblacka bruk. Tjänsten är på heltid och dagtid med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten
Du kommer arbeta med varierade uppgifter såsom bockning, kantpress och målning av plåt. Du kommer även utföra industriell svetsning i främst rostfritt material, vilket ställer krav på kompetens inom såväl slipning, svetsning och ritningsläsning. Du kommer att arbeta med främst TIG och MMA men även MIG/MAG svetsning kan förekomma. Arbetet utförs enligt standard EN-1090.

 Arbetet är stundtals fysiskt krävande.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning med inriktning plåt och svets samt praktisk erfarenhet från yrket. Vi ser gärna att du har licenser inom några av de olika svetsmetoderna TIG, MMA  och MIG/MAG samt att har erfarenhet av ritningsläsning. Truck och traverskort är meriterande.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som värdesätts är god samarbetsförmåga och känsla för service och flexibilitet. Du är initiativrik och intresserad av att finna nya tekniska lösningar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej