Inaktiv platsannons

Tekniker inom förebyggande underhåll i Gävle

Om tjänsten

Är du vår nästa tekniker som tillsammans med teamet vill vara med på vår resa att bygga ett underhåll i världsklass?

Vi söker dig som trivs med varierande och självgående arbetsuppgifter i en miljö där du som individ får växa och utvecklas i din arbetsroll. Du blir en del av grupp som tillsammans tar ansvar för det förebyggande underhållet inom hela Gävle produktion allt från smörjning till avancerad tillståndskontroll och förbättringsarbete. 

Detta arbete inom Teknikorginsationen är på dagtid med möjlighet till flextid och det finns möjligheter till vidareutveckling både internt och externt för att fördjupa dina kunskaper

Om tjänsten
Rollen innebär ett självständigt ta ansvar för ditt processområde. Du kommer att ingå i ett team med hela Gävle bruk som arbetsområde.  Ditt dagliga arbete innebär flera kontaktytor där du kommer att utföra tillståndskontroll, smörjning av maskinutrustning, vibrationsmätningar med analys av resultat, utveckling av det förebyggande underhållet samt bidra till ständiga förbättringar.  Tjänsten innebär att arbeta löpande med driftsäkerhetshöjande åtgärder samt medverka i projekt och idrifttagning av ny utrustning.

Verksamhetsstyrning och arbetet med ständiga förbättringar inom BillerudKorsnäs Gävle bedrivs enligt MPS (Mill Performance System), vilket är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare arbetar med.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har intresset av tekniska lösningar och en vilja att utvecklas inom organisationen.  Du som söker har minst en tre årig gymnasieutbildning.

Med fördel har du en bakgrund som mekaniker, smörjare eller vibrationstekniker. Alternativt har du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet.

Personliga egenskaper

Du behöver vara serviceinriktad och ha förmågan att samarbeta med andra för att hitta lösningar. Vi värdesätter flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ. Eftersom vi har stor fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du värdesätta vårt gemensamma arbete för god arbetsmiljö. Vi söker dig som vill bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag.

Vi kan erbjuda ett varierat arbete där du ingår i ett team av tekniker i ett framtidsinriktat företag.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej