Inaktiv platsannons

Automationselektriker till Underhåll Sulfaten i Frövi

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Frövi tillverkar ca 270 000 ton sulfatmassa årligen i sulfatfabriken i Frövi med tillhörande kemikalieåtervinning och är en del av vår integrerade massa- och kartongproduktion i Frövi/Rockhammar. Hela volymen sulfatmassa används internt för tillverkning av förpacknings- och vätskekartong på vår kartongmaskin i Frövi beläget strax norr om Örebro.

Billerud Korsnäs Frövi söker nu en automationselektriker till avdelningen Underhåll Sulfat. Anställningsformen är en tillsvidareanställning på dagtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstidsformen är dagtid. Beredskap och skiftarbete kan förekomma i tjänsten

Om tjänsten
Som automationselektriker på UH-sulfat arbetar du i en stimulerande och utvecklande miljö med utmanande arbetsuppgifter. Du arbetar med förebyggande och avhjälpande underhåll på el- och instrumentutrustningar och med ständig utveckling. Vi ställer krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet. 

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- Felavhjälpning på PLC-, driv- samt styrsystem
- Tillgänglighetsförbättrande åtgärder
- Förebyggande ronderingar samt daglig kontakt med operatörer på aktuellt  ansvarsområde
- Fortlöpande registrering/avrapportering i UH-systemet Maximo.

Sulfatfabrikens automationsavdelning ska säkerställa hög tillgänglighet i produktionslinjen för sulfatfabriken och tillhörande kemikalieåtervinning. Detta görs genom ett effektivt och ändamålsenligt förebyggande samt avhjälpande underhåll. Vi förbättrar ständigt våra arbetsprocesser för att säkerställa en hög standard i vårt underhållsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, gärna inom el. Vi ser gärna att du har erfarenhet av automationsunderhåll inom industrin samt besitter goda kunskaper om elsäkerhet. Kunskaper inom hydraulik är meriterande (styrning, felsökning mm).

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har grundläggande datorvana.

Personliga egenskaper
Du har förmågan att kommunicera och har lätt för att samarbeta, skapa relationer samt att dela med dig av kunskap och resultat på ett målgruppsanpassat sätt.

För att lyckas i befattningen behöver du kunna arbeta självständigt och i team. Du är en god samarbetspartner, tar ansvar och har förmågan att tänka nytt för att skapa värde för verksamheten.
Ett högt säkerhetstänk ser vi som en självklarhet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej