Inaktiv platsannons

Privatrådgivare, Lidköping i skog

Om tjänsten

Vi söker två Privatrådgivare som vill vara med och bidra till våra privatkunders framtidsplaner genom förstklassig rådgivning. Det här är en möjlighet för dig att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser.
 
Världen vi lever i är i konstant förändring. Men oavsett vad framtiden för med sig så börjar allt med våra kunder. Därför behöver vi dig. Du kommer att arbeta i ett team av engagerade kollegor i en spännande miljö. Tillsammans hjälper vi till att uppfylla våra kunders behov, som förändras hela tiden.  
 
För oss är det viktigt att vara nyfikna och prova nya saker för att bättre erbjuda kunderna service, var och när som helst. Du kommer få många möjligheter att lära dig nya saker, växa och bygga en karriär hos oss. Vill du hjälpa oss bli ledande i att erbjuda positiva kundupplevelser?  
 
 
Välkommen till oss på Nordea i Lidköping.  
 
 
Om tjänsten
 
Som Privatrådgivare och Privatrådgivare Premium spelar du en viktig roll i att hjälpa kunderna planera inför framtiden. Du ger förstklassig rådgivning med inriktning på placeringar, sparande, försäkringar och finansiering. Kunderna möter du både digitalt och fysiskt på kontoret via bokade rådgivningar.  
 
Dina fokusområden blir att:  
  • Proaktivt attrahera nya kunder tillsammans med teamet, samtidigt som du utvecklar befintliga kundrelationer och skapar tillväxt i deras tillgångar samt uppnår affärsresultat
  • Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, där du ser till att kunderna direkt får hjälp i den kanal som matchar deras individuella behov. Detta bland annat genom att löpande arbeta med din egen och teamets kompetensutveckling
Tjänsten är baserad i Lidköping. Teamet består idag av 6 st rådgivare, 2 medarbetare i kundtjänst samt Kontorschef. På kontoret finns även Förmögenhetsrådgivare, Private Banking, Jord & skog samt företagsavdelning representerade.
 
 
Din profil
 
Samarbete, ägarskap, passion och mod är de fyra värderingar som dagligen ska guida oss alla att vara som bäst. Vi söker därför dig som är pålitlig, gillar att lära dig nya saker, vara en i teamet och bidra med dina idéer.
Din profil och bakgrund:  
  • Har ett genuint intresse av vår affär och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet
  • Har förmågan att sätta dig in i kundens situation och har en naturlig fallenhet för att bygga relationer med både kunder och kollegor
  • Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster
  • Tar till dig ny teknik som du använder i det digitala mötet med kunden
  • Swedsec-licens är meriterande
  • Akademisk utbildning är meriterande
  • Professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift
Låter det här som du? Hör av dig!
 
 

Publicerad den

29-04-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
skog
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis