Inaktiv platsannons

Regioninköpsledare Stora Projekt – Stockholm i Kungens Kurva

Om tjänsten


Kan du komplexa projekt och inköp?

Vår specialiserade inköpsorganisation är ett effektivt stöd för Skanskas affärsverksamhet och dess kunder. Genom samordnade inköp minskar vi kostnaderna samtidigt som vi vässar vår specialistkompetens och verkar för att möta Skanskas krav inom säkerhet, miljö och etik. Skanska Stora Projekt driver stora och komplexa mark-, anläggnings-, och energiprojekt åt näringsliv, stat och kommun.


Här får du chansen att arbeta med Slussen, Kungens Kurva och Mälarbanan Huvudstad - Duvbo!
Som regioninköpsledare ansvarar du för att ta fram och följa beslutade inköpsstrategier för regionen Stora Projekt. Du arbetar med ständiga förbättringar av processer och arbetsmetoder och säkerställer att inköpare inom verksamhetsgrenen samverkar och utbyter erfarenhet och kunskap. Du ansvarar för personalplaneringen av inköpare i projekt. Inköpen spänner över internationella inköp till nationella förhandlingar och avtal med leverantörer och underentreprenörer. Placeringsort är Stockholm på Skanskas huvudkontor men även ute på våra projekt.

En dag på jobbet:

• Arbetar du tillsammans med projektet ifrån anbudsfasen till slutförande
• Stöttar du projekten vid genomförandet av projektspecifika upphandlingar
• Samordnar och planerar inköp över flera projekt med totalkostnaden i fokus
• Hjälper du projekten med innovativa lösningar och tekniska utvärderingar
• Ansvarar du för implementering och användning av ramavtal, arbetssätt och verktyg

För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektinköp, förhandling, avtal och internationella inköp
Du är ingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från bygg- eller industriverksamhet och/eller från en tillverkande industri. Du är en van förhandlare och har många goda exempel där du har gått från strategi till praktisk handling. Du har tidigare erfarenhet från att leda utan att ha personalansvar och trivs i den rollen. Som person ser du möjligheter där andra ser problem. Du är analytisk och strukturerad samtidigt som du brinner för affären, du har lätt för att bygga nätverk och vill ha en stor påverkansfaktor i vår verksamhet.

Ansök idag – vi gör urval löpande
För att säkerställa rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via mail. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Pihl på tel 010- 448 27 30. Sista dag att visa intresse är 2019-01-20.

Välkommen till Skanska!


Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungens Kurva
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kungens Kurva | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)