Inaktiv platsannons

Processägare och förbättringsledare Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS Facility Services söker en processsägare och förbättringsledare till avdelningen Service Excellence som är den stödfunktion inom ISS som arbetar med verksamhetsutveckling av våra tjänster. Det innebär att fokus ligger på initiativ och uppdrag som ska skapa affärsvärde genom att stödja och utveckla försäljning, uppstarter och driften med specialistkunskap, nya tjänstekoncept och best practice inom ISS olika tjänsteområden - Mat och dryck, Tekniktjänster, Städtjänster och arbetsplatsservice. Affärsvärde mäter vi genom medarbetarnöjdhet, kundnöjdhet, lönsamhet och tillväxt.

Den specialist vi nu söker kommer att arbeta på avdelningen Management systems Quality and Environment. Inom avdelningen arbetar vi med systemutveckling av vårt FM-system, det centrala kvalitet- och miljöarbetet samt utvecklar vårt förbättringsarbete och verksamhetsledningssystem. Vårt arbetssätt är ofta strategiskt och analytiskt men kan också i perioder vara operativt och mer verksamhetsnära. Vi arbetar nära högsta ledningsgruppen och kontraktsansvariga runt om i verksamheten såväl som andra stabsfunktioner.

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu förstärka gruppen med en processägare/förbättringsledare. Primärt och under en första period kommer du att arbeta med att implementera en process i samband med att man genomför ett systemskifte avseende hur vår personal runt om i hela verksamheten rapporterar sin arbetstid. Detta kommer successivt att införas under 2019. Processägarens roll i detta är att säkra efterlevnad av det nya arbetssättet genom att arbeta nära regionchefer och kontraktsansvariga. Det innebär också ett nära samarbete med IT-avdelningen.

Utöver det så innebär rollen att driva och utveckla ISS Sveriges processramverk. Detta kan göras genom att bland annat facilitera kartläggningsövningar och att rita upp processkartor. Du utbildar, leder och coachar i processutveckling

Som förbättringsledare ansvarar du för att förse verksamheten med analyser och statistik kring förbättringsarbetet till framförallt KMA-organisationen. Du ska också arbeta mot att ge verksamheten och företaget bästa möjliga förutsättningar att lyckas i förbättringsarbete. Du kommer också att gemensamt med avdelningschef och högsta ledningsgruppen arbeta med förbättringskulturen.

Önskade kvalifikationer

 För tjänsten krävs en adekvat högskoleutbildning samt erfarenhet av att ha arbetat som processutvecklare eller processledare, projektledare alternativt i en chefsroll. Du bör ha erfarenhet av processorienterad verksamhetsutveckling och det är meriterande om du har erfarenhet av att utbilda och leda workshop. Du har hög IT-mognad. Du uttrycker dig obehindrat i både engelska och svenska.

 
Personliga egenskaper

 För den här rollen ställs det krav på att du kan leda, motivera och skapa engagemang och delaktighet. Du är van att arbeta med grupper och har lätt att skapa goda relationer. Du har förmåga att arbeta med komplexa frågor, analyser och problemlösning. Du kommunicerar på ett tydligt sätt genom tal och skrift, säkerställer att budskapet når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du är självgående, har ett strategiskt förhållningssätt samt kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder

En spännande roll i ett stort internationellt företag. Avdelningen Service Excellence präglas av kreativitet och ständiga förbättringar.  Tjänsten är tillsvidareanställning. Arbetsplats är ISS Sveriges huvudkontor i Marievik/Liljeholmen. Under februari flyttar vi in i helt nya kontorslokaler.

Välkommen med din ansökan, dock senast 28/2 2019


Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Malin Clarstedt , tel: 0739 419263 alternativt HR Business partner Linn Delbaek, tel: 0734 365991

 
Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej