Inaktiv platsannons

Företagsspecialist- Massaproduktion i Gävle

Om tjänsten

På BillerudKorsnäs får du möjligheten att utmana det konventionella för en hållbar framtid. Hos oss blir du en del av ett kompetent gäng som gillar att utmana och att utmanas.

Om tjänsten 
Som företagsspecialist inom massaproduktion kommer du att tillsammans med bruken säkerställa att BillerudKorsnäs har ett förbättringsarbete som kontinuerligt förbättrar produktionsstabiliteten i alla företagets produktionsanläggningar. I första hand kommer du att bli vår specialist inom Massaproduktion men beroende på din erfarenhet finns givetvis möjligheter att även bidra till vår papper- och kartongproduktion med din specialistkompetens.

Du kommer att tillsammans med bruken:

-  Upprätta verksamhetsplan inom eget ansvarsområde för godkännande av ledningsgruppen- Technology & Investment

-  Med utgångspunkt från verksamhetsplanen leda förbättringsarbetet inom expertområdet

-  Kartlägga teknisk standard av anläggningar inom eget expertområde och etablera en långsiktig teknisk plan

-  Identifiera förbättringsområden (arbetssätt, tekniska lösningar mm) för horisontell expansion mellan bruken och driva på implementeringsarbetet

-  Delta i investeringsprocess som specialiststöd

-  Tillföra expertkompetens till bruken i frågor inom eget expertområde

-  Bevaka utvecklingen inom eget expertområde och uppdatera bruken 

-  Arrangera och leda eventuella utbildningar/aktiviteter inom området

Du kommer i den här rollen inte att ha några direktrapporterande, däremot så kommer du att projektleda team som bland annat kan bestå av medlemmar från bruken. 

Du kommer att rapportera till Director Technology & Investment. Placeringsorten blir på något av våra pappers- och kartongbruk som finns i Gävle, Grums- Karlstad, Skärblacka, Frövi/Rockhammar eller Karlsborg. I arbetet förekommer frekvent resande till våra bruk.

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är högskole-/universitetsutbildad ingenjör med dokumenterad expertis erfarenhet av arbete inom kemisk massaproduktion. Vi ser gärna att du haft en personalledande befattning eller projektledarerfarenhet.

Som person är du strukturerad, har förmåga till helhetssyn, är en god kommunikatör samt har en mycket god samarbetsförmåga. Du ska ha erfarenhet av att driva igenom större förändringar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper för rollen.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej