Inaktiv platsannons

Teamledare och Systemansvarig SAP ABAP i Stockholm

Om tjänsten

Axfood är företaget där vi tillsammans skapar inspirerande och tydliga matkoncept i både egenägd och handlarägd regi. Vi är en koncern under ständig utveckling. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Vi söker nu en systemansvarig SAP ABAP som också ska arbeta som teamledare. Du kommer bli en av flera teamledare på din avdelning.
Vi är starka tillsammans och söker dig som inspirerar, genomför och har ett driv för systemutveckling. Att leda och dela med dig av din kunskap och erfarenheter till andra duktiga kollegor är en självklarhet.

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens.

Det här får du göra

Vara ambassadör för dina system så väl internt som externt
I rollen kommer du bidra både strategiskt och operativt samtidigt som du är en mentor och coachande ledare till ditt team. Du kommer att tillhöra en etablerad gruppering, du får stöttning av arkitekt samt blir en nyckelperson för att driva området framåt.

I din roll som teamledare och systemansvarig får du möjlighet att:
• Utveckla, inspirera och motivera systemutvecklare i dina team
• Samla in krav från verksamheten, planera bemanning för dina systemutvecklare samt vara delaktig i releaseplanering
• Delta i rekrytering och ansvarar för bemanning av systemutvecklare till dina team och projekt inom ditt område

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som är analytiskt lagd, motiveras av problemlösning samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till långsiktig planering. Du är en person som trivs med att arbeta med förändringar och har förmåga att se nya möjligheter. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Du utvärderar flera alternativ och kan på ett pedagogiskt sätt motivera varför du väljer ett specifikt. Du är nyfiken och vill ständigt utvecklas.

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:
• Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande
• Tidigare erfarenhet av ledarskap

Meriterande
• Erfarenhet av utveckling, helst inom SAP-system
• Erfarenhet av retail eller agil systemutveckling

Publicerad den

06-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis