Inaktiv platsannons

Eventsamordnare i Stockholm

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln. Visionen är att bli ledande inom bra och hållbar mat.Som eventsamordnare kommer du vara med och bidra till att öka kunskapen om vad Axfood står för och öka anseendet för varumärket. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Om tjänsten

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln. Visionen är att bli ledande inom bra och hållbar mat.

Som eventsamordnare kommer du vara med och bidra till att öka kunskapen om vad Axfood står för och öka anseendet för varumärket. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Bli en av oss

Axfoods kommunikationsavdelning arbetar med samtliga områden inom kommunikation; internkommunikation, externkommunikation, press och PR, Public affairs samt Investor relations.

Hållbarhetsfrågorna är en viktig del för Axfood och ingår även i kommunikationsavdelningen. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt team som delar vår passion för integrerad kommunikation.

Det här får du göra

I din roll som eventsamordnare får du möjlighet att:
• Vara ett stöd till samtliga områden i kommunikationsteamet och bidrar till att säkerställa ökad uppmärksamhet och bred spridning av koncernens budskap.
• Arbeta med såväl interna som externa seminarier, informationsmöten och events som arrangeras av Axfood såsom till exempel kvartalspresentationer, årsstämmor, arrangemang i Almedalen, ledarkonferenser, interna informationsträffar etc.
• Briefing mot extern part, och att kunna omvandla budskap till innehåll/upplevelser i ett event som passar olika typer av mottagare.
• Ansvara för bokningar och praktiskt arrangemang, men även bidra i framtagandet av presentationsmaterial och annat innehåll.
• Projektleda specifika kommunikationsprojekt inom kommunikationsavdelningen.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen behöver du ha förmågan att arbeta på ett effektivt sätt och leverera med hög kvalitet mot ibland korta deadlines samt med en leveransstolthet. Vidare behöver du vara drivande, nyfiken och kreativ samt ha förmågan att ta idéer till handling.

I rollen som eventsamordnare är det viktigt att du är uppmärksam på detaljer samtidigt som du alltid ser till helheten. Vi ser att du även behöver vara en serviceinriktad lagspelare och ha förmågan att arbeta tvärfunktionellt i ett team som levererar i högt tempo.

I rollen som eventsamordnare vill vi att du har följande erfarenheter:

• Minst tre års erfarenhet av att arrangera och arbeta med event.
• Du är van att arbeta i projekt med många involverade i stora organisationer.
• Du är pedagogisk och strukturerad och har lätt för att samarbeta.
• Du är engagerad, kan arbeta i ett högt tempo och tar ett stort eget ansvar.
• Talar och skriver mycket god svenska och engelska.

Publicerad den

20-04-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis