Inaktiv platsannons

IT Systemspecialist i Skärblacka

Vi letar efter dig som vill vara med och forma, utveckla och förvalta de IT-system som stödjer Skärblackas produktion. I rollen som specialist för produktionsnära IT system får du möjligheten att arbeta i nära dialog med produktionen och utveckla verksamheten. Du får möjligheten att växa med BillerudKorsnäs och tillsammans med oss utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid.

Om tjänsten

Vi letar efter dig som vill vara med och forma, utveckla och förvalta de IT-system som stödjer Skärblackas produktion. I rollen som specialist för produktionsnära IT system får du möjligheten att arbeta i nära dialog med produktionen och utveckla verksamheten. Du får möjligheten att växa med BillerudKorsnäs och tillsammans med oss .

BillerudKorsnäs verkar i en högautomatiserad bransch och tar nästa steg med digitalisering som identifierat fokus. Nya sätt att möta kunden och ett ökat serviceutbud ställer också krav på effektiv digital transformation. Befintlig IT-miljö utgör en stabil plattform för en verksamhet med extremt höga krav på tillgänglighet och vidareutvecklas strategiskt för att möta ny krav.

BillerudKorsnäs funktion för koncerngemensam IT och Digital transformation stödjer hela koncernen internationellt. Vi är idag ett team på ungefär 100 personer med representation på alla våra tillverkningsenheter och geografier. Vi har en tydlig styrning och ett utvecklat samarbete med övriga delar av vår verksamhet. Vi jobbar ständigt för att arbeta ännu närmare våra kollegor i andra delar av verksamheten och drivs av att utmana det konventionella och att skapa värde. Innovation, mångfald och engagemang är ledord som genomsyrar hela företaget och vi söker dig som vill vara med i ett IT-team som lever upp till dessa ledord.

Tjänsten är tillsvidare med placering Skärblacka bruk.

Om tjänsten
I rollen som IT Systemspecialist arbetar du nära våra produktionsprocesser. Arbetet omfattar förvaltning och systemutveckling i Microsoft miljö samt konfiguration och integration. Du kommer att arbeta med dagligt systemunderhåll i kombination med större och mindre förändringsprojekt i våra fabriksnära IT system. Tjänsten innebär mycket praktiskt arbete i IT-systemen, men också mycket kontakt med de som arbetar i produktionen och supportera dem i systemfrågor.

Beredskapstjänstgöring ingår i befattningen samt resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en IT utbildning på universitetsnivå eller motsvarande kompetens eller erfarenhet som kan anses likvärdig, samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Du har erfarenhet av arbete i Microsoft miljöer och kunskaper om databaser och SQL. Har du även erfarenhet av andra programmeringsspråk och teknologier såsom exempelvis JavaScript, Angular eller HTML5 är detta en fördel. Områden du även kan komma att arbeta med är AI, IoT samt mobilitetslösningar varför vi gärna ser att du har kunskap inom dessa områden.

Erfarenhet av produktionsnära IT system och att ha arbetat i industriella miljöer är meriterande.

Personliga egenskaper
Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och förmågan att ta egna initiativ för att lösa uppgifter och problem självständigt. Du ska ha ett intresse av att analysera, utvärdera och dokumentera. Att du är strukturerad och har lätt för att samarbeta är personliga egenskaper som vi värdesätter stort.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej