Inaktiv platsannons

Projektcontroller i Skärblacka

Om tjänsten

Vi söker en projektcontroller som kommer att vara en viktig kugge och en sammanhållande länk i Skärblacka Bruks projektverksamhet - tänk om det kunde vara du!

Projektavdelningens 20 medarbetare ansvarar för att driva Skärblacka bruks projektverksamhet avseende brukets framtida utveckling. Uppdragen är av varierande storlek, men den gemensamma nämnaren är anläggningsobjekt. Vi är också ett tekniskt bollplank för Underhållsavdelningen och Driftsavdelningarna, där vi bland annat bidrar med specialistkompetens. Vår målsättning är att driva projekten i enlighet med våra rutiner för att uppnå projektens uppsatta mål.

Om tjänsten
I tjänsten som projektcontroller ingår bland annat att; 

Du kommer att vara brukets kontaktperson mot den enhet som hanterar koncernens pågående och framtida investeringsagenda. Befattningen har ett brett kontaktnät inom Skärblacka Bruk men även med kollegor i BillerudKorsnäs övergripande organisation.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom företagsekonomi alternativt är gymnasieekonom med längre arbetslivserfarenhet. Du bör ha erfarenhet av ekonomiuppföljning och projektadministration gärna från tillverkande eller teknisk industri. Har du ett tekniskt intresse kan det väga upp. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav samt goda kunskaper i Officepaketet med tyngdpunkt på Excel. Erfarenhet av IFS och processindustrin är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk och gillar siffror och problemlösning och du tvekar inte att ta de kontakter som krävs i arbetet. Du är noggrann och bra på att organisera och planera både ditt eget och andras arbete. Du är serviceinriktad och kommunikativ till ditt sätt samt gillar att arbeta självständigt där ett drivande arbetssätt med förmåga till egna initiativ är viktigt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej