Inaktiv platsannons

Billerudkorsnäs söker en Verksamhetsutvecklare i Frövi

Om tjänsten

Om tjänsten

Är du intresserad av att utveckla människor och processer för att nå världsklass är detta något för dig.
Till vår avdelning Säkerhet/Verksamhetsutveckling i Frövi söker vi en driven och självgående person som vill utvecklas inom kartongtillverkningens alla områden. Som BKOM-Manager stöttar du organisationen att arbeta enligt WCOM-metodiken (BKOM- BillerudKorsnäs Operativa Målstyrning). Du är ansvarig och den drivande kraften för införandet av WCOM arbetet i våra olika pelare, team samt styrgrupp.

Då vi är en lärande organisation ingår att hålla interna utbildningar inom de verktyg och metoder som används samt att utveckla de arbetsprocesser vi har. Teamarbete och problemlösning är en stor del av vardagen hos oss.

Kvalifikationer

Till denna befattning söker vi en kommunikativ person med goda kunskaper och intresse för att driva förbättringsarbete. Du ska tycka om att driva aktiviteter självständigt utifrån det behov som finns i organisationen. Meriterande är kunskaper inom förändringsledning, projekt samt förändringsarbete (WCOM, TPM, Six Sigma eller Lean).
Du som söker har en akademisk kandidatexamen eller högre, gärna med teknisk inrikning, eller inhämtat motsvarande kunskaper på annat sätt.
Då resor mellan våra två produktionsenheter ingår är B-körkort ett krav

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Frövi
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej