Inaktiv platsannons

Lagermedarbetare i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Centrallagret på Kolmården är en mycket viktig avdelning för att all övrig verksamhet skall fungera så bra som möjligt. Genom lagret passerar det mesta inom livsmedel, souvenirer, tryck och städmaterial, innan det fördelas inom djurparken och slutligen når våra besökare. Som lagerarbetare blir din viktigaste uppgift att, på ett snabbt och säkert sätt, bistå med material till samtliga enheter på Kolmården. Du arbetar även med varumottagning, kontrollräkning av inkommande gods, orderplockning samt distribution.

Vi söker dig som har minst 6 månaders arbetserfarenhet av liknande uppgifter såsom inventering, distrubution, lagerplock eller motsvarande. Du som söker är minst 18 år fyllda. För att trivas i rollen behöver du vara en lagspelare som är flexibel, självgående och du brinner för att ge service! Du kan växla tempo samtidigt som du alltid är strukturerad i det arbete du utför.  Arbetet är många gånger fysiskt krävande där tunga lyft förekommer och det är således viktigt att du har god fysik. Funktionens arbetstider är förlagda enligt verksamhetens behov, arbete under kvällar och helg förekommer således. Du behöver ha B-körkort för tjänsten, har du truckkort A är det meriterande.

Tjänsten är en säsongsanställning och sträcker sig från april till oktober. En del tjänster sträcker sig under hela arbetsperioden medan vissa tjänster sträcker sig under delar av säsongen exempelvis under högsäsong, det vill säga juni-augusti. Utbildning och introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. För att trivas hos oss behöver du ha grundläggande kunskaper i engelska, både kunna prata samt förstå, då vi dagligen har kontakt med många internationella leverantörer och kunder.

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi alla, oavsett roll, kan skapa magi i båda våra gästers samt kollegors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 17 maj men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag. Vi tar enbart ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb