Inaktiv platsannons

Nöjesbokare i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gästens resa till våra parker börjar många gånger med ett samtal till nöjesbokningen. Här önskar vi ge våra gäster absolut bästa möjliga service och information så att de väl på plats kan få en oförglömlig upplevelse!

I denna roll kommer du att besvara samtal, boka in upplevelser och ge svar på frågor om Parks and Resorts produkter och utbud. Tillsammans arbetar nöjesbokningen som ett team med målet att i varje samtal överträffa våra gästers förväntningar.

Till den här rollen söker vi dig som brinner för service, har mycket god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet även då arbetstempot är högt. Vidare är du flexibel och kan arbeta lika effektivt självständigt som i grupp. Du som söker har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter och för att trivas i rollen tror vi även att du har tidigare erfarenhet av arbete inom bokningssystem. Du behärskar och känner dig bekväm med både svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har även goda datakunskaper då vi dagligen arbetar i många olika typer av system. I tjänsten som Nöjesbokare sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du är placerad på Kolmårdens säljkontor och arbetar med produkter och utbud från flera parker inom Parks and Resorts. Tjänsten är en säsongsanställning där tjänsternas start/sluttider varierar under perioden maj till augusti, och garanterar en sysselsättningsgrad på minst 60%. Tjänsten innefattar arbete på dagar, kvällar samt helger.  Lön tillämpas enligt vårt kollektivavtal Gröna Riksen. Under sommarmånaderna när många andra är lediga har vi som mest att göra , därför förväntar vi oss att du som söker både vill och kan jobba under dessa månader. Utbildning samt introduktion kommer att ske i anslutning till anställningens start. 

Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning såkommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 31 maj men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se .

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb