Inaktiv platsannons

Attraktionsservice i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vill du vara kuggen i ett välsmort maskineri? Nu söker vi ansvarsfulla och teknikintresserade medarbetare till Attraktionsservice på Kolmården!

På Attraktionsservice utför du dagliga kontroller på våra attraktioner i parken och ser till att attraktionerna är säkra och driftklara för dagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av lättare underhållsarbeten på våra attraktioner. När de dagliga kontrollerna är utförda arbetar du som attraktionsförare på våra attraktioner. Genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för att våra gäster ska få en fantastisk och trygg upplevelse i världsklass, varje gång! 

För att trivas i denna roll behöver du därför vara flexibel och ha lätt för att lära dig nya saker. Arbetet är mycket självständigt samtidigt som du ingår i ett team som präglas av ett starkt och glatt samarbete. 

Vi söker dig som drivs av utmaningar, är snabblärd och som har stort säkerhetstänk, har personlig mognad, och som inte är rädd för att fråga om hjälp. Det är mycket meriterande om du har en teknisk/mekanisk gymnasieutbildning eller motsvarande. För att trivas i rollen behöver du ha ett stort intresse för att meka och ha ett gott öga för detaljer samtidigt som du alltid sätter gästen i fokus. Det är en fördel om du tidigare har erfarenhet av teknikarbeten och arbete på hög höjd. Du är minst 18 år fyllda. Under högsäsongen kan arbetet börja redan kl 06:00, det är därför viktigt att du kan ta dig till och från parken även då kollektivtrafiken inte går. Då arbetet många gånger är under högt tempo är det viktigt att du som person är stresstålig och lösningsfokuserad.

Arbetstiden varierar där arbetet är förlagt både vardagar, kvällar samt helger och med varierande sysselsättningsgrad beroende på verksamhetens öppettider. Arbetsperioden sträcker sig mellan april till augusti/september där vissa tjänster löper under hela perioden och vissa tjänster löper under högsäsong, det vill säga juni till augusti. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. Utbildningsdagar samt introduktion kommer ske i anslutning till anställningens start.

 Varför ska du söka till just oss?

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår att vi kan skapa magi i människors vardag- då är det världens roligaste jobb! Är du redo att anta denna utmaning så kommer du få ett fantastiskt minne för livet, det kan vi lova. Vi tror stenhårt på att om vi har roligt på jobbet kommer det att synas i allt vi gör- därför har vi under säsong fokus på personalaktiviteter som exempelvis fotbollsturneringar, kick off, våra gedigna serviceutbildningar och mycket annat kul!

Sista ansökningsdag är 17 maj men urval sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, .

Är du redo att anta utmaningen? Vi är redo för Dig!

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb