Inaktiv platsannons

Entrévärd till Gröna Lunds restauranger i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Som Entrévärd för någon av Gröna Lunds restauranger är din främsta roll att välkomna restaurangens gäster. I samarbete med ansvariga för respektive restaurang ansvarar du för att rätt antal personer vistas på serveringsytorna och du utför legitimationskontroller. Som entrévärd så ingår du i Gröna Lunds säkerhetsavdelning där bland annat Ordningsvakterna också ingår.

För att trivas och lyckas i rollen som Entrévärd för restaurang så älskar du att ge service i världsklass till våra gäster. Du kommer att ha ett nära samarbete med alla medarbetare på respektive restaurang samt med våra Ordningsvakter vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga. Som person är du lugn och stabil och vill alltid hjälpa till och du har en mycket god förmåga i att kommunicera med människor. Vi söker dig som inspireras av att träffa och möta människor och som trivs i ett högt tempo.

 Tjänsten är en säsongsanställning i deltid från maj till september. Arbetstiderna är mestadels kvällstid under vardagar, helgpass kan förekomma. Vi söker dig som vill jobba deltid 2-3 vardagskvällar i veckan.

Sista ansökningsdagen är den 16 maj, men urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Inspireras du av att arbeta i en miljö som präglas av högt tempo med många härliga besökare, kollegor och skratt så tveka inte att ansöka. 

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb