Inaktiv platsannons

Innesäljare till startup - flexibelt extrajobb i Stockholm

Paydrive är utmanaren inom bilförsäkring och erbjuder en modern och mer rättvis premie för bilägaren. Vi har idag över 9000 kunder och söker nu en engagerad person som genom telefon ska kontakta nya kunder för att berätta mer ingående om hur smart vår produkt faktiskt är! Arbetet är mycket flexibelt och går utmärkt att kombinera med studier eller annat arbete.

Arbetsbeskrivning:

Paydrive bilförsäkring är ett startupbolag som revolutionerar branschen med digital bilförsäkring och låter kunden betala utefter sin körstil. Vi växer hela tiden och söker nu dig som vill ha ett flexibelt extrajobb där du kan visa dina egenskaper för service och försäljning.

Kundrelation är viktigt för oss och vi kontaktar därför nya kunder via telefon för att välkomna dessa och informera om hur produkten fungerar, vilket blir ditt jobb.

Du kommer bli en viktig del av vårt team och kommer att arbeta tillsammans med vår Key Account Manager för att säkerställa högsta kundnöjdhet hos nya kunder till företaget.

Meriterade om man tidigare jobbat med kundtjänst eller sälj. Man ska vara serviceorienterad, ha grundläggande kunskaper i Officepaketet (excel + word).

För närvarande är behovet på ca 10h per vecka men det kan komma att bli mer utefter som verksamheten växer.

Vad vi erbjuder:

  • Fast timlön
  • Entreprenöriell arbetsplats med högt tempo
  • Möjlighet till mer arbete vartefter verksamheten växer

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Erfarenhet från försäljning eller kundtjänst är meriterande
  • God datavana samt kunskap inom Office programmen

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

17-01-2020

Extra information

Paydrive har sitt kontor centralt beläget på Södermalm i Stockholm vilket innebär goda kommunikationer. Arbetstiderna kommer vi överens om tillsammans vecka för vecka. Riktlinjerna är att timmarna ska beläggas mellan klockan 09.00 samt 20.00 vardagar.

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
8 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb, Extrajobb
Löneindikation
Mellan 119.00SEK och 120.00SEK per timme
Ansvarig för
Kontakta nya kunder genom telefon för att säkerställa att de förstår produkten på bästa sätt och ökar andelen kunder som fortsätter vara kund hos oss. Du rapporterar till chef för kundrelationer.
Typ av jobb
Försäljning / Inköp, Kundservice / Call center
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis