Inaktiv platsannons

Systemingenjör i Skärblacka

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till ett jobb där du ständigt kan lära nytt? Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till……..

Vi söker nu en systemingenjör med inriktning mot QCS som brinner för att arbeta i engagerade team med allt från felsökning till att leda projekt.

Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande jobb där du ständigt kan lära nytt och utvecklas!

Du kommer att vara en del av vår underhållssektion El & Automation som arbetar funktionellt med uttalad specialistkompetens för områdena styrsystem (QCS och DCS), process IT, drivsystem, elkraftdistribution samt el och instrumentering över hela Skärblacka bruk. Här jobbar både systemingenjörer, elkraftingenjörer, uh-ingenjörer, skiftel/instrument och tekniker inom el och automation. Möt vår medarbetare Louise som jobbar som automationstekniker 

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i samarbete med driftpersonal ta ett helhetsansvar för underhåll och utveckling av våra processtyrsystem med fokus på QCS. Du kommer att driftsätta nya och optimera befintliga funktioner i styrsystemet och bidra med teknisk expertis i fel- och förbättringsutredningar. Arbetet är varierat och sträcker sig ifrån felsökning ute i anläggningen till att leda och vara drivande i projekt. Du kommer att ha många kontakter, främst internt men även externt.

Inom hela företaget pågår ett arbete med fokus på bästa arbetssätt vilket kort innebär att vi systematiskt arbetar igenom de olika underhållsprocesserna för att bli ännu vassare. Du kommer att vara delaktig och förväntas bidra på ett engagerat sätt i implementeringen av detta arbetssätt på din sektion.

Beredskap ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker är högskoleingenjör inom system, automation, el eller har arbetslivserfarenhet som kan anses likvärdig. Erfarenhet av papper/massa- eller annan processindustri är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska och är van att arbeta i olika datasystem där erfarenhet av IFS underhållssystem är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är nyfiken, initiativtagande och som vill förstå helheten. Du är kommunikativ och förstår vikten av dialog och samverkan. För att kunna lösa de problem och uppgifter som ingår i jobbet som systemingenjör behöver du vara en duktig problemlösare som är noggrann och tar ansvar för att driva igenom och avsluta dina uppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej