Inaktiv platsannons

Extraanställd Bagare till Gateau i Saltsjöbaden

Om tjänsten

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi 22 butiker runt om i Stockholm, 8 butiker i Malmöområdet och 2 butiker i centrala Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Vi söker just nu bagare för extraarbete till vårt bageri i Stockholm. Som extraanställda bagare kommer du täcka upp vid semester, sjukdom, arbetstopp etc. Arbetet kan komma att utföras både dag- och nattetid.

Vi söker dig som idag är utbildad bagare alternativt studerar till bagare. Du kommer att arbeta med degkörning, uppslagning och avbakning, både i stickugn och stenugn. För att lyckas i tjänsten tror vi att du är stresstålig, har god samarbetsförmåga samt har en utmärkt känsla för kvalitet. Tjänsten innebär tätt samarbete med övriga produktionskollegor vilket ställer krav på att du talar svenska flytande.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta produktionschef Sören Resare på e-post soren.resare@gateau.se       

Publicerad den

01-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Saltsjöbaden
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Saltsjöbaden | Restaurang | Deltidsjobb