Inaktiv platsannons

McDonalds Häggvik söker nya glada medarbetare som kan arbeta dagtid Sollentuna, Häggvik

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

McDonald’s Häggvik söker nya medarbetare
 
Landro AB driver 15 McDonald's restauranger i Stockholm, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Umeå och Luleå. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler. Vi söker nya medarbetare till Restaurangen i Häggvik. 
 
Vi söker nu flera nya medarbetare med anställning på ca 4-20 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete på kvällar, dagtid och helger. Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du ska ha lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Det är en klar fördel att vara bosatt i i närheten eller ha tillgång till bil.
 
Som medarbetare kommer du att främst få lära dig arbetsuppgifter i vårt serviceområde men arbete i vårt produktionsområde kan också förekomma. 
Hos oss får du också möjligheten att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta dell av vårt utbildningsprogram kan du t.ex. utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom Mcdonald's.
 
Varmt välkommen att maila din ansökan  senast den 8/6-19
 
Urval och intervjuer sker löpande. 
 
Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sollentuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sollentuna | Restaurang | Deltidsjobb