Inaktiv platsannons

Account Manager till NENT Group Radio - RIX FM! i Växjö

Om tjänsten

Vi på NENT Group Radio (med varumärken så som RIX FM, Power Hit Radio, Bandit Rock, I LIKE RADIO och STAR FM) söker en driven och affärsmässig Account Manager som vill vara med och bidra till vår fortsatta expansion på mediemarknaden.

Vad rollen innebär

Som Account Manager är du placerad i Växjö och kommer att arbetar du med några av Sveriges största annonsörer i den regionen. Du sköter hela säljprocessen från att prospektera till att boka möten, genomföra dem, avtalsförhandla och göra avslut. Du ansvarar för bearbetning av befintliga kunder samt nya kunder. Du arbetar utifrån en strategisk plan för din kundlista och till din hjälp har du flertalet säljverktyg. Du säljer hela vår produktportfölj som innefattar radioreklam, event, sponsring, promotion samt onlineannonsering.

Vad vi söker

  • Egenskaper som kreativ, modig, nyfiken, ihärdig och ödmjuk värderas högt inom NENT Group Radio
  • Vi söker dig som är fokuserad och målinriktad och vet att det krävs både bra förberedelse, rätt inställning och hårt arbete för att lyckas
  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning eller B2B-försäljning, gärna medieförsäljning, är meriterande
  • Du har B-körkort
  • Du har lätt för att sätta dig in i kundernas affärer och är samtidigt lysande på att skapa och förstärka relationer
  • Sist men inte minst är du en teamplayer och gillar att vinna!

Vad erbjuder vi?

Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Genom ett positivt och engagerat förhållningssätt är vi goda ambassadörer och lagspelare såväl internt som externt. Vi agerar som förebilder för våra kollegor genom att alltid vara professionella, lyhörda och entusiastiska. Vi erbjuder stor frihet att påverka arbetsdagen samtidigt som vi förväntar oss hög leverans. Vi har högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.

NENT Group Radio har idag några av landets största radiokanaler, som exempelvis RIX FM, och har sedan med augusti nationell täckning över hela Sverige. Med den starka tillväxten det senaste året har du som Account Manager möjligheten att erbjuda ett flertal olika produkter samtidigt som du kommer att spela en nyckelroll i bolagets fortsatta expansion på mediemarknaden!

Vi vill träffa dig!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | IT | Marknadsföring / PR | Heltidsjobb (erfaren)