Inaktiv platsannons

Projektchef Tillverkning Asfalt och Bergmaterial - Skåne i Dalby

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

                               

Vi omorganiserar nu i hur vi bedriver vår verksamhet inom asfalt och bergmaterial och har bildat fyra nya regioner i norr, öst, syd och väst. Vi har täkter, krossar, terminaler och asfaltverk över hela landet där verksamheten fokuserar på hög grad av återvunnet material utan att göra avkall på kvaliteten. Våra läggarlag förser vägnätet med högklassiga beläggningar och våra losshållningsexperter bryter berg säkert och effektivt.

 

Till Asfalt och Bergmaterials Tillverkning i Skåne söker vi nu

 
Engagerad projektchef med fokus på lönsamhet och utveckling!
 

Din övergripande uppgift som projektchef är att optimera, driva och utveckla produktionen och affärerna inom ditt geografiska område samt skapa delaktighet och engagemang i dina team.

 

Du kommer ansvara för att utveckla och leda produktionsarbetet samt driva mot uppsatta mål baserade på distriktets affärsplan och med tydligt fokus på lönsamhet och kvalitét. Du har ekonomiskt resultatansvar för din verksamhet och förväntas leda dina team mot ökad effektivitet och lönsamhet bland annat genom att sätta tydliga mål och följa upp.

 

I ditt chefsansvar ligger också att ansvara för personalens arbetsmiljö, säkerhet och trivsel samt ett fokus på deras utveckling, motivation och samarbetsförmåga.

 
Andra uppgifter i rollen:
  • Säkerställa konkurrenskraft i anläggningarna genom fokus på produktivitet och kostnadseffektivitet.
  • Driva Skanskas offensiva arbete inom hållbarhet och miljö inom ditt geografiska område
  • Ansvara för egna anläggningars arbete med arbetsmiljö, kvalitet och säkerhet.

Som projektchef inom Tillverkning ansvarar du för produktion av bergmaterial samt tillverkning av asfalt i Skåne. Placering är på några av våra täkter i Dalby, Helsingborg eller Önnestad


Du rapporterar till distriktschefen för Tillverkning i Region Syd samt förväntas delta i distriktets ledningsgrupp, där du aktivt verkar för att optimera distriktets potential.

 
Affärsmässighet, engagemang och tydlighet är dina ledord!
 

Du är en erfaren ledare med ett tydligt, engagerande och värderingsstyrt ledarskap. Du arbetar på ett strukturerat och resultatinriktat sätt samt vill ha ordning och reda omkring dig. Att ta beslut och få saker att hända är naturligt för dig.

 

Du inger förtroende och får lätt med dig teamet samt har förmågan att dra nytta av medarbetarnas kompetens, driv och motivation. En av dina drivkrafter är att jobba nära dina medarbetare för att coacha och motivera varje individ att utvecklas. Du har ett genuint intresse för samarbete och för att bygga långsiktiga relationer med interna och externa samarbetsparter.

 
Vi förutsätter att du har:
  • Erfarenhet från liknande ledande befattning inom industriell verksamhet och dokumenterad erfarenhet från att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Teknisk utbildningsbakgrund med inriktning mot väg och vatten, alternativt  motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Ett genuint intresse för att driva hållbarhet, miljö, säkerhets-, etik- och mångfaldsfrågor

  • Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-paketet och större affärssystem

  • Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
 
Ansök senast 4 juni eller varför inte redan i dag!
 

Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev. Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Dalby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Dalby | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)