Jobba på café

Jobba på café

Nu har vi 0 lediga jobb på café.

Att jobba på ett café är en fantastisk möjlighet att vara en del av en trivsam miljö där kunder njuter av läckra drycker och bakverk. Caféjobb erbjuder en mängd olika roller som passar olika intressen och färdigheter. Exempelvis kan du jobba som barista. Som barista skapar du konstverk i en kopp, brygger kaffe, gör espresso och förvandlar mjölk till skummad konst, perfekt för kaffeentusiaster. Ett annat jobb är serveringspersonal: Serveringspersonal tar emot beställningar, serverar kunder och ser till att de har en trevlig upplevelse. För att hitta café jobb i Stockholm, Uppsala eller Göteborg kan du använda dig utan filtrena på vänsta sidan av skärmen

Registrera dig för att få notiser om lediga jobb inom café och ta steget mot en underbar karriär inom cafébranschen!


Jobba på café som ung - erfarenheter, möjligheter och sommarjobb

Att jobba på café är populära val för unga som söker sina första jobberfarenheter eller ett sommarjobb då restaurangbranschen är i behov av säsongsanställning. Som 15-åring kan det ibland vara en utmaning att hitta arbete, särskilt om man saknar tidigare arbetslivserfarenhet men faktum är att man inte behöver tidigare erfarenheter för att jobba på café. . Två vanliga jobb för unga utan erfarenhet är cafebiträde eller diskare. Cafébiträden hjälper till med att ta beställningar, servera kunder och hålla kaféet rent och trivsamt. Diskarens ansvar inkluderar att diska använda tallrikar, bestick och annan köksutrustning samt att hålla köket i god ordning.

För dem som har ett extra intresse för bakning och konditorivaror, kan jobba på ett bageri vara en spännande möjlighet. Att söka efter lediga jobb på konditori kan också vara en alternativ väg att utforska.Många caféer och restauranger erbjuder sommarjobb för ungdomar. Dessa sommarjobb kan inkludera positioner som cafébiträden eller diskare. Att jobba på café under sommaren ger unga möjlighet att tjäna pengar och få arbetslivserfarenhet. Du hittar fler lediga sommarjobb dig på våran hemsida.

Karriärmöjligheter på ett café: Chef, städare och skiftledare

Utöver de uppenbara positionerna på ett café, som serveringspersonal, barista och diskare, finns det andra roller som är avgörande för ett café. Chefen på ett café ansvarar för den övergripande driften, inklusive personalhantering, inventering och kundservice. Att vara en städare i cafébranschen är viktigt för att hålla caféet rent och attraktivt för kunderna.

För dem som vill avancera i sina cafékarriärer, kan det finnas möjligheter att bli skiftledare eller till och med säljledare på ett café. Skiftledaren ansvarar för att organisera arbetsdagen och se till att allt flyter smidigt. Skiftledarens lön varierar beroende på plats och arbetsgivare, men det kan vara en möjlighet att öka sin inkomst. Så oavsett vad du är ute efter finns det garanterat en position som passar dig och som gör att du trivs med att jobba på café.

Hur får man jobb på cafe?

Frågan “hur får man jobb på ett cafe?” är en vanligt fråga bland unga arbetssökande. För unga som letar efter sommarjobb är caféer ofta en populär arbetsplats. De erbjuder möjligheter att tjäna pengar och få värdefull arbetslivserfarenhet. Så om du drömmer om att jobba på ett café eller söker ett spännande sommarjobb, är det enkelt att komma igång.

För att säkra ett caféjobb är det viktigt att vara aktiv i din jobbsökning. Skicka in ansökningar och CV till olika caféer i ditt område och uttryck ditt intresse för serveringsjobb, särskilt om du har ett öga för detaljer och en önskan att lära dig konsten att göra kaffe som en barista. Caféer kan också erbjuda utbildning för att bli barista. Du kan använda dig av våran gratis CV mall och läsa mer om hur man skriver ett bra personligt brev.


Sökandet efter lediga jobb som cafebiträde och andra caférelaterade positioner kan vara konkurrensutsatt, så det är viktigt att vara ihärdig i din jobbsökning. Nätverk och kontakter inom branschen kan också vara till hjälp för att hitta arbetsmöjligheter. Att visa entusiasm, vara redo att lära sig och ha en positiv attityd är ofta lika viktigt som tidigare arbetslivserfarenhet när det gäller att få jobb på café.

Mer information

Hoppsan! Det var som att leta efter en nål i en höstack.

Klicka här för att se de andra StudentJob SE jobben.

Du kan även prenumerera på våra jobbevakningar; då kommer vi omedelbart att meddela dig om ett bra jobb dyker upp som passar dig. Lycka till!