Köks och restaurangjobb

Köks och restaurangjobb

Nu har vi 191 lediga jobb inom restaurang.

För de som är intresserade av att arbeta inom köks- och restaurangbranschen finns det en mängd spännande lediga jobb. Du kan börja din karriär som köksbiträde, där du stöttar i köket och hjälper till med matlagningen. Denna roll ger dig en inblick i hur det är att jobba med mat och är en bra startpunkt. Det finns även andra roller som bartender, diskare eller jobba inom servering. Utforska lediga jobb inom köks- och restaurangjobb och börja din resa mot en givande karriär.

Registrera dig idag för att få meddelanden om nya spännande lediga jobb och utforska vår sida för värdefulla karriärråd, inklusive tips för intervjuer och personliga brev, för att säkerställa att du är väl förberedd för din nästa jobbansökan.


Olika roller inom köks- och restaurangbranschen

Om du är en student som letar efter ditt första jobb, finns det spännande karriärmöjligheter inom restaurangbranschen. Du kan börja som diskare eller köksbiträde, och snabbt klättra uppåt inom industrin. För den som har en känsla för service och kundnöjdhet finns möjligheter som bartender eller kallskänka.


Din resa i restaurangvärlden kan börja med pizzabagarejobb eller lediga jobb som köksbiträde. Detta ger dig en inblick i branschen och en möjlighet att bygga erfarenhet. Restaurangjobb finns inte bara på restauranger, utan även på caféer och förskolor. Där du kan jobba som köksbiträde. Förskolor behöver extra personal under sommaren så det är ett perfekt sommarjobb.

Så om du vill jobba med mat och ha en givande karriär inom servicebranschen, börja utforska de lediga jobben inom restaurang. Oavsett om du är en host eller en blivande hovmästare, finns det möjligheter att växa och utvecklas i en spännande och dynamisk bransch.

Du kan även kolla in våra jobb inom café och sommarjobb vilket ger erfarenhet och färdigheter inom servicebranschen. Så oavsett om du föredrar att arbeta i köket, i serveringen eller som diskare, finns det gott om spännande vägar att utforska inom köks- och restaurangjobb.

Vad du behöver veta om lönen inom restaurang- och köksjobb

Det är viktigt att veta om din arbetsgivare är med i ett kollektivavtal. Du kan läsa mer om kollektivavtal, vad det är samt varför det är bra på våran sida om karriärråd. Inom restaurang- och köksbranschen varierar lönerna beroende på position, erfarenhet, ålder och plats. Många som börjar som diskare eller köksbiträden kan förvänta sig en grundlön, med möjlighet till övertid och dricks. För bartenders kan dricks vara en betydande del av inkomsten. Det är viktigt att undersöka löneguides och marknadslöner för att få en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig i din region. Dessutom kan att bygga på dina färdigheter och erfarenheter öppna dörrar till bättre betalda positioner inom köks- och restaurangbranschen. För att säkerställa att du får rätt ersättning är det också viktigt att ha koll på löneavtal och prata med närstående.

De viktiga färdigheter som öppnar dörrar inom restaurangbranschen

Inom restaurangbranschen är det viktigt att ha ett antal färdigheter för att lyckas. Kommunikation, teamwork, snabbhet och förmågan att arbeta under tryck är avgörande egenskaper. Kreativitet och noggrannhet kan vara fördelaktiga för kockar och pizzabagare. Att vara serviceinriktad och kunna hantera kundrelationer är särskilt viktigt för bartenders och kallskänkor. Genom att utveckla och förbättra dessa färdigheter kan du öppna dörrar till en framgångsrik karriär inom köks- och restaurangjobb.

Mer information

Sommarjobb: Café och restaurang - Stora Coop Bergvik

Restaurang- och kökspersonal till Gröna Lund i Stockholm

Kock till Sodexos restaurang i Eskilstuna

Sommarjobb på Furuviksparkens havskrog, havshotell och camping i Stockholm

Souschef till Gröna Lund i Stockholm

Logi & Bad till Vildmarkshotellet i Stockholm

Restaurangtjänster Skara Sommarland 2024 i Stockholm

Kock till Södra Skogsägarna i Växjö

Chaufför till Sodexo i Gävle

Restaurangbiträde till Sodexo i Helsingborg

Fantastiska Sommarjobb på Gröna Lund i Stockholm

Lagermedarbetare i Eslöv

Butikschef på Snabbgross i Visby

Städ & måltidsservicemedarbetare till Sodexos verksamhet i Örebro

Städare till Sodexos verksamhet i Örnsköldsvik.

Städare till Sodexos verksamhet i Centrala Stockholm

Sommarvikarier till inre logistik Sodexo Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Ställföreträdande Butikschef på Snabbgross i Norrköping

Vikarierande lokalvårdare till Sodexos verksamhet i Hultsfred

Nutrition & Wellness Expert i Solna

Städare till Sodexos verksamhet i Gimo i Östhammar

Butiksmedarbetare (sommarjobb), Eurocash Töcksfors Shoppingcenter

Butiksmedarbetare, Hemköp Vendelsö

Teamledare parkvård till Kolmården i Stockholm

Lokalvårdare till Sodexos verksamhet i Falkenberg

Lokalvård sommarvikariat-Finspång vårdcentrum

Vaktmästare till Sodexo på Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Lokalvårdare till Sodexo - Vrinnevisjukhuset i Norrköping

Butiksmedarbetare (sommarjobb), Hemköp Göteborg Stigbergstorget

Butiksmedarbetare med kvällsjour, Hemköp Sundbyberg C