Läxhjälp och privatlärare

Läxhjälp och privatlärare

Nu har vi 2 lediga jobb inom läxhjälp.

Letar du efter spännande jobbmöjligheter och lediga jobb inom läraryrket? Perfekt! Nedan kan du hitta alla lediga jobb inom läxhjälp och privatlärare hos oss. Det finns en mängd olika tjänster för dig som brinner för att lära och inspirera. Oavsett om du är 14 år eller över 60 år behövs lärare som kan undervisa i alla möjliga kategorier. Nedan är några av de möjliga positionerna och glöm inte att det även går att jobba utomlands som lärare!

Registrera dig idag för att få meddelanden om nya spännande lediga jobb och utforska vår sida för värdefulla karriärråd, inklusive gratis cv mall, för att säkerställa att du är väl förberedd för din nästa jobbansökan


Hur mycket tjänar man som privatlärare?

Lön beror på ålder och erfarenhet men som läxhjälp och privatlärare tjänar du mellan 140-180kr/h eller mer beroende på hur efterfrågad ämnet är. Det är viktigt att veta vad som är en rimlig lön. Du kan läsa mer om lön under vår karriärguide

Privatlärare inom musik

Vill du följa din passion för musik och samtidigt hjälpa andra att utvecklas inom området? Som privatlärare i musik kan du bli en engagerad gitarr-, pianolärare eller musiklärare och dela din expertis med ivriga elever. Våra möjligheter som musiklärare ger dig friheten att anpassa undervisningen efter dina elevers behov, oavsett om de är nybörjare eller avancerade musiker. Med flexibla scheman och individuell inlärning kan du hjälpa dina elever att uppnå sina musikaliska mål och samtidigt skapa en givande karriär för dig själv. Bli musiklärare– ansök idag!

Privatlärare inom språk

Drömmer du om att dela ditt språkkunnande och hjälpa andra att bemästra nya språk? Som privatlärare inom språk kan du specialisera dig som språkcoach och privatlärare i engelska, franska, spanska eller svenska. Oavsett vilket språk du behärskar, har du möjlighet att skapa anpassade läroplaner för elever i olika åldrar och nivåer. Med flexibla scheman kan du hjälpa elever att utveckla sina språkkunskaper och kulturell förståelse. Gör språkinlärning till din lärarväg och inspirera dem som vill utforska världen genom kommunikation. Ansök idag och ta det första steget mot att öppna dörren till nya språkliga äventyr!

Lärare inom sport

Är du en idrottsentusiast som brinner för att dela din expertis och forma framtidens idrottare? Som lärare inom sport kan du specialisera dig som tennis-, fotbolls- eller handbollstränare och hjälpa elever att utveckla sina färdigheter och kärlek för sport. Oavsett vilken idrott du är passionerad för, har du möjlighet att anpassa din träning för individer i alla åldrar och nivåer. Med flexibla scheman och individuell coachning kan du hjälpa dina elever att nå sina idrottsliga mål och samtidigt skapa en givande karriär för dig själv. Gör idrott till din lärarväg och ansök idag för att vara med och forma nästa generation av idrottare!

Läxhjälp och privatlärare inom matte och andra ämnen i gymnasiet

Är du en universitets- eller gymnasieelev som söker ett meningsfullt deltidsjobb? Var med och stärk din och andras akademiska resa som läxhjälpare och privatlärare inom gymnasieämnen och ännu mer. Oavsett om du är skicklig inom matte, naturvetenskap, humaniora eller andra ämnen, kan du anpassa din undervisning för att stödja dina medelever och yngre elever. Med flexibla scheman och skräddarsydd handledning kan du hjälpa dina kamrater att bemästra utmanande ämnen och nå sina utbildningsmål samtidigt som du tjänar pengar.

Går det att jobba som lärare på distans?

Ja, det är absolut möjligt att jobba som lärare på distans. Många utbildningsinstitutioner och online-utbildningsplattformar erbjuder möjligheter för lärare att undervisa elever över internet. Denna typ av distansundervisning kan omfatta allt från grundskola till högre utbildning och omfattar en mängd olika ämnen.


För att arbeta som distanslärare kan du behöva tillgång till lämplig teknik och programvara för att genomföra online-lektioner, interagera med elever och bedöma deras framsteg. Det kräver också en förmåga att anpassa undervisningsmetoder och material för en virtuell miljö. Fördelarna med att vara distanslärare inkluderar flexibilitet i arbetsschemat och möjligheten att nå elever över hela världen.

Kan man arbeta som lärare utomlands?

Ja, det är definitivt möjligt att arbeta som lärare utomlands. Många länder söker efter kvalificerade lärare, särskilt för ämnen som engelska, och erbjuder konkurrenskraftiga löner och förmåner för att locka internationella lärare.

För engelsklärare utomlands är efterfrågan ofta hög, särskilt i länder där engelska inte är det primära modersmålet. Många skolor, språkcenter och utbildningsinstitut anställer utländska lärare för att undervisa i engelska som ett främmande språk. Lönen kan variera beroende på destinationen, skoltypen och din erfarenhet, men i många fall kan du förvänta dig en konkurrenskraftig lön samt andra förmåner som boende, visumstöd och möjligheten att utforska en ny kultur.

Att arbeta som lärare utomlands ger en unik möjlighet att kombinera arbete med äventyr och kulturell berikning. Det är viktigt att undersöka kraven och arbetsvillkoren i det specifika landet du är intresserad av och säkerställa att du har nödvändiga kvalifikationer och dokumentation för att undervisa i utlandet. Du kan kolla in våra jobb utomlands.

Mer information