Sommarjobb i Gävle

Nu 7 lediga sommarjobb i Gävle.

Är du på jakt efter ett sommarjobb i Gävle? Vilken tur för dig, du har kommit helt rätt! Här har vi nämligen samlat dem på en egen smidig sida. Tätorten är kanske mest känd genom den mediala uppståndelse om Gävlebocken varje december, kommer den brinna eller inte? Det kanske inte känns relevant nu på sommaren, men det kan faktiskt vara ett intressant ämne att ta upp på fikarasten med dina nya kollegor på sommarjobbet, för att bryta isen! Läs vidare på sidan för att kolla in våra sommarjobb i Gävle. Vi på StudentJob önskar dig stort lycka till med jobbsökandet!


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Gävle

Här är har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Gävle, sök dem för att hoppa på framtidståget in i digitaliseringen! Här är dina arbetsuppgifter främst online där du håller på med digital marknadsföring. Det handlar om att optimera företagets prestationer på nätet, för att stärka era prestationer och ert varumärke! Ett deltidsjobb inom denna bransch innebär också tid över till annat, perfekt för dig som vill uppleva saker i staden du bor i, kanske gå på en bandymatch eller börja studera på Högskolan i Gävle. Möjligheterna är stora minst sagt. Så gör dig själv en tjänst och kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Gävle på länken.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Gävle

Lediga jobb inom Marknadsföring/PR i Sala

Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom detaljhandel i Gävle. Är du en fena på försäljning? Har du det mest klockrena serviceleendet i Sverige? Hanterar du stress som om du vore sänd från ovan? Om du inte redan kan svara “ja” på dessa frågor, så kommer du snart kunna göra det! Här får du allt som oftast arbeta i team med likasinnade kollegor, där er främsta arbetsuppgift är att se till att kunden lämnar butiken med ett leende på läpparna. Så om du hungrar efter ett fartfyllt arbete borde du kolla in våra lediga deltidsjobb inom detaljhandel i Gävle på länken.

Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Gävle

Mer information

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna