Städer

Hitta sommarjobb i Göteborg

Just nu finns 6 sommarjobb uppladdade hos oss.

Passa på att söka ditt sommarjobb i Göteborg så snart som möjligt. I Göteborg finns det goda möjligheter till sommarjobb inom flera branscher. Några av de vanligaste jobben är inom vård och servicejobb som till exempel butikspersonal eller diverse tjänster på cafeer och resturanger, men vi erbjuder något för alla.

I Göteborg är det lätt att spendera en sommar. Det är en stad där mycket händer under sommaren, Way Out West är ju självklart på radarn, men det finns mycket annat som du kan hinna med. Häng i härliga Haga med de mysigaste caféerna och känner du för naturupplevelser kan du alltid ge dig ut i skärgården eller ta en promenad i Trädgårdsföreningen, en välbevarad park från 1800-talet. Göteborg har även några av Sveriges bästa badplatser, och vad är bättre än att ta ett välförtjänt dopp efter ett jobbpass?

Så välj vad du vill jobba med och börja leta, med lite tur kanske ditt sommarvikariat kan övergå i ett heltids- eller extrajobb! Finns det inget som passar dig just nu? Kolla regelbundet efter nya annonser!
Mer information

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar