Lediga sommarjobb i Göteborg

Just nu finns 7 sommarjobb uppladdade hos oss.

Sommaren på Bästkusten är svårslagen så det är full förståeligt att du är intresserad av våra lediga sommarjobb i Göteborg. Här finns många jobbmöjligheter under sommarsäsongen eftersom staden fylls av turister. Du kan exempelvis jobba på hotell, i restaurang eller på någon av Göteborgs många turistattraktioner. När du är färdig på jobbet så kan du åka ut till Saltholmen, hänga på någon skön uteservering eller sitta på muren vid Masthuggskyrkan och titta på solnedgången. Glöm inte heller lämna plats för Way out west och Kulturkalaset i agendan! Visst låter det gött med ett sommarjobb i Göteborg? Börja då med att registrera dig och sedan är det bara att ansöka!


Lediga jobb inom Online Marketing i Göteborg

Om du vill arbeta i den digitala världen så är ett jobb inom online marketing i Göteborg något som kan passa dig bra. Ett arbete inom online marketing innebär att du får använda båda dina hjärnhalvor eftersom det krävs att du är både kreativ och analytisk. Du behöver vara analytisk för att undersöka trafiken i digitala kanalerna och kreativ för att kunna utforma framgångsrika kampanjer med slagkraftiga budskap. Allt handlar om att engagera din målgrupp! Vill du också hänga på den digitala trenden så ta en närmare titt på våra lediga sommarjobb i Göteborg nu!

Lediga jobb inom Online Marketing i Göteborg

Lediga inom Turism i Göteborg

Under sommaren lever Göteborg upp och lockar turister från hela världen så det är en god idé att kika igenom våra lediga jobb inom turism i Göteborg. Om du är intresserad att arbeta inom turism så finns det i staden många roliga ställen att söka jobb på. Du kan bland annat arbeta på hotell eller på någon av Göteborgs många sevärdheter eller turistattraktioner. Ett jobb inom turism passar dig som är hjälpsam och gillar att träffa nya människor. Känner du att ett jobb inom turism i Göteborg är något för dig så klicka dig vidare via länken nedan.

Lediga jobb inom turism i Göteborg

Vanliga frågor om sommarjobb i Göteborg


Vilka sommarjobb finns inom evenemang och festivaler i Göteborg?

Göteborg har ett brett utbud av evenemang och festivaler under sommarmånaderna, vilket skapar behov för personal på olika områden. Sommarjobb inom evenemang och festivaler kan inkludera jobb som eventpersonal, bartender, serveringspersonal, eller säkerhetspersonal. För att söka sommarjobb inom evenemang och festivaler kan det vara en fördel att ha tidigare erfarenhet inom det område du söker inom. Kom igång med ditt sökande genom att registrera dig.

Vilka sommarjobb finns inom hotell- och restaurangbranschen i Göteborg?

Göteborg har ett brett utbud av hotell och restauranger, vilket skapar många sommarjobbsmöjligheter inom branschen. Sommarjobb inom hotell- och restaurangbranschen kan inkludera jobb som servitör, kock, receptionist, eller städpersonal. För att söka sommarjobb inom hotell- och restaurangbranschen kan det vara en fördel att ha tidigare erfarenhet inom det område du söker inom.

Vilka krav ställs på mig som söker sommarjobb i Göteborg?

Kraven för sommarjobb i Göteborg kan variera beroende på vilken typ av jobb det är. Generellt sett är det viktigt att du är minst 16 år gammal och har tillstånd att arbeta i Sverige. Vissa jobb kan kräva specifik utbildning eller erfarenhet, medan andra jobb kan ge möjlighet till träning på plats.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!