Sommarjobb i Jönköping

Nu 8 lediga sommarjobb i Jönköping hos StudentJob.se.

I Jönköping finns goda möjligheter att hitta sommarjobb! Hitta ett serveringsjobb på en uteservering vid Vättern eller ett sommarvikariat inom vård eller industri. Kolla alla våra annonser här och registrera dig för att ladda upp ditt CV och skicka in din ansökan! Med en profil har du också chansen att bli erbjuden jobb hos arbetsgivare som söker kandidater med dina intressen och meriter.

Att hitta ett sommarjobb i Jönköping behöver inte vara svårt. Hos oss kan arbetsgivare lägga upp annonser gratis, vilket ger dig som jobbsökande goda chanser. Tändsticksstaden har ett gammalt industriellt arv, och närheten till Huskvarna med anrika Husqvarna innebär en region med många jobb inom logistik och industri. Jönköpings Universitet lockar också spännande teknikföretag, och skolans höga andel studenter som åker på utbyte (31% jämfört med rikssnittet 17%) innebär en spännande arbetsmarknad.

Är det något du undrar eller har du hittat några brister på sidan i din jakt på ett sommarjobb i Jönköping kan du alltid kontakta oss på info@studentjob.se!
Mer information

Marknadsundersökningar - Tjäna upp till 20kr per undersökning!

Startskottet - JMs studentprogram inom nyproduktion - Flera orter i Sverige

Swedish Content Writer from Home Office

Fyll i en enkät och tjäna in pengar till ett presentkort!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar