Städer

Sommarjobb i Jönköping

Nu 6 lediga sommarjobb i Jönköping hos StudentJob.se.

I Jönköping finns goda möjligheter att hitta sommarjobb! Hitta ett serveringsjobb på en uteservering vid Vättern eller ett sommarvikariat inom vård eller industri. Kolla alla våra annonser här och registrera dig för att ladda upp ditt CV och skicka in din ansökan! Med en profil har du också chansen att bli erbjuden jobb hos arbetsgivare som söker kandidater med dina intressen och meriter.

Att hitta ett sommarjobb i Jönköping behöver inte vara svårt. Hos oss kan arbetsgivare lägga upp annonser gratis, vilket ger dig som jobbsökande goda chanser. Tändsticksstaden har ett gammalt industriellt arv, och närheten till Huskvarna med anrika Husqvarna innebär en region med många jobb inom logistik och industri. Jönköpings Universitet lockar också spännande teknikföretag, och skolans höga andel studenter som åker på utbyte (31% jämfört med rikssnittet 17%) innebär en spännande arbetsmarknad.

Är det något du undrar eller har du hittat några brister på sidan i din jakt på ett sommarjobb i Jönköping kan du alltid kontakta oss på info@studentjob.se!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Summer jobs in European Destinations

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar