Sommarjobb i Kalmar

Just nu finns 6 sommarjobb uppladdade hos oss.

Kalmar ligger rätt vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Under sommaren hittar du en hel drös med evenemang och aktiviteter. Besök några av all de badställen du hittar i staden, golfa eller paddla runt i Kalmars ljuvliga kanaler. Från Kalmar når du även sommarön Öland på ca en halv timme. Tillverkningsindustrin, handel och den offentliga sektorn regerar i denna stad. Utbildningsmässigt är Linnéuniversitet det största universitetet och erbjuder bland annat ekonomi, biokemi och naturvetenskapliga ämnen. Fortsätt läsa för att kolla in vilka sommarjobb vi på StudentJob SE har att erbjuda i Kalmar. Vi önskar dig ett stort lycka till med jobbsökandet!

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Kalmar

Att arbeta deltid inom online marketing i Kalmar är perfekt för dig som vill kombinera jobb med andra sysselsättningar. Oavsett om det är en sommarkurs, ett annat jobb eller bara att ligga och glassa på stranden som tar upp din tid så kan du göra det här på sidan av. På många arbetsplatser kan du sköta ditt arbete på distans, allt som krävs för att du ska få jobba hemifrån är en gnutta kreativitet, en dator och en internetuppkoppling. Hur lockande låter inte det? Läs mer och ansök våra deltidsjobb inom online marketing i Kalmar på länken.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Kalmar

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Kalmar

Ett deltidsjobb inom PR och marknadsföring har många fördelar. För det första så är det lätt att kombinera med andra åtaganden. Även här har du stora möjligheter att jobba hemifrån på många arbetsplatser, då man delar många arbetsuppgifter med den digitala marknadsföringsbranschen. För det andra får du mycket värdefull arbetslivserfarenhet att ta med dig i karriärbagaget, och för det tredje lite extra klirr i kassan! Är detta någonting som lockar dig? Då tycker jag att du ska kolla in våra lediga jobb på deltid inom PR och marknadsföring i Kalmar. Du hittar dem på länken!

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Kalmar

Vanliga frågor om sommarjobb i Kalmar


Hur ansöker jag om sommarjobb i Kalmar?

Det finns flera sätt att ansöka om sommarjobb i Kalmar. Du kan besöka arbetsgivare personligen, skicka in en ansökan via e-post eller använda en jobbportal online. Det är också viktigt att ha en uppdaterad CV och personligt brev som du kan skicka in tillsammans med din ansökan.

Vad är de vanligaste sommarjobben i Kalmar?

De vanligaste sommarjobben i Kalmar är inom turism och hotellbranschen, detaljhandel, restaurang och café, samt inom vård och omsorg. Det kan också finnas möjligheter att jobba inom lager och logistik, eller som administrativ assistent på ett kontor.

Finns det möjligheter till utbildning eller träning under sommarjobbet i Kalmar?

Vissa arbetsgivare i Kalmar erbjuder utbildning eller träning under sommarjobbet, särskilt om jobbet innebär att du ska arbeta med specifika verktyg eller program. Det är viktigt att fråga arbetsgivaren om detta innan du börjar jobba för att se om det finns några utbildningsmöjligheter tillgängliga.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Ny! Bli en av de första att ansöka
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Ny! Bli en av de första att ansöka

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Ny! Bli en av de första att ansöka