Sommarjobb i Karlskrona

Just nu finns 7 sommarjobb i Karlskrona.

Karlskrona har ett utmärkt kustläge vilket alltid präglat staden. Läget innebär att det är en ljuvlig sommarstad. Besök Brädaholm med idylliska kolonistugeområden, öluffa i skärgården eller besök Karlskronas marinmuseum. Staden är en industristad sedan 1800-talet när de etablerade betydande industrier för bland annat gatsten, öl och porslin. Ericsson och ABB är idag ledande industrier i staden. Telenor kom även att etableras i staden, mycket tack vare Blekinge Tekniska Högskola. Hur mycket lockar det inte att skaffa ett sommarjobb här? Fortsätt läsa på denna sida för att se alla våra lediga tjänster som sommarjobbare i Karlskrona! Stort lycka till med jobbsökandet och se till att registrera dig innan du börjar ansöka.


Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Karlskrona

På länken nedan har vi samlat våra lediga jobb inom online marketing i Karlskrona. Dessa kan du med fördel börja med på somrarna, eftersom du inte behöver jobba särskilt mycket för att tjäna en god slant till semesterkassan. Då har du tid över till att sola och bada, precis som vi alla förtjänar under sommarmånaderna. Trivs du på jobbet och vill fortsätta med det in på höstkanten? Tveka inte att snacka med din chef, ofta är de i behov av extrapersonal! Låter det som någonting för dig? Kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Karlskrona på länken.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Karlskrona

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Karlskrona

Är du en fena på att komma på snitsiga slogans? Kanske skriver du sånger till dina kompisar på deras födelsedagar? Eller kommer på riktigt fyndiga captions på Instagram? Precis den kreativa energin är det som behövs på våra lediga deltidsjobb inom PR och marknadsföring i Karlskrona. Testa dina vingar och ge dig in i branschen, vem vet, kanske hittar du din nya passion? Här kan arbetsuppgifter vara bl.a. att arbeta med datainsamling inför marknadsföringskampanjer, utformning av kommunikationsplaner eller någonting helt annat! Det är varierat och spännande, ingen dag är den andra lik. Intresserad? Kolla in jobben på länken nedan.

Lediga deltidsjobb inom PR/Marknadsföring i Karlskrona

Vanliga frågor om sommarjobb i Karlskrona


Vilka sommarjobb finns det inom turism- och hotellbranschen i Karlskrona?

Inom turism- och hotellbranschen i Karlskrona finns möjlighet att få sommarjobb som till exempel receptionist, servitör/servitris, städare eller i köket. Många hotell och turistanläggningar behöver extra personal under högsäsongen sommarmånaderna.

Finns det sommarjobb inom lager och logistik i Karlskrona?

Ja, det finns möjlighet att få sommarjobb inom lager och logistik i Karlskrona. Ett antal företag i regionen arbetar med lager- och logistikhantering, vilket kan innebära behov av extra personal under sommarmånaderna.

Finns det sommarjobb inom kultur och evenemang i Karlskrona?

Ja, det finns möjlighet att få sommarjobb inom kultur och evenemang i Karlskrona. Till exempel anordnar kommunen olika evenemang under sommaren, som konserter och festivaler, där det kan finnas behov av extra personal.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna