Sommarjobb Luleå

Nu finns det 7 sommarjobb i uppladdade i Luleå.

Här har vi samlat alla våra sommarjobb i Luleå, så himla smidigt! Staden är en av Sveriges soligaste under somrarna tack vare sitt nordliga läge. Tack och lov finns det många fina badstränder att svalka sig vid när du är ledig från jobbet. Läget vid kusten och närhet till gruvindustrin har sett till att Luleå sedan länge är en utvecklad stad med många näringar, vilket öppnar upp ännu fler sommarjobbsmöjligheter! Det finns även möjligheter till att studera, till exempel vid Luleå tekniska universitet. Det kan ju vara perfekt att kombinera en sommarkurs med något av våra lediga sommarjobb, eller hur?

Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Luleå

Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom detaljhandeln i Luleå. De här jobben passar dig med en sprakande personlighet som kan förgylla kundernas upplevelse av butiken du jobbar i. Här kan du nämligen komma riktigt långt bara genom att vara serviceminded och hjälpsam! Erfarenhet från den här branschen uppskattas alltid inom rekrytering, så det kan vara en riktigt bra upplevelse att ha i bagaget inför din framtida karriär. Och om du visar framfötterna och är duktig på det du gör, kanske du till och med klättrar inom företaget du är deltidsanställd hos! Så vad väntar du på, kolla in våra lediga deltidsjobb inom detaljhandel i Luleå!

Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Luleå

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Luleå

Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Luleå, du som vill arbeta med det digitala borde verkligen stanna upp här och ta en titt! Online marketing passar dig som är både kreativt och analytiskt lagd, eftersom du kommer behöva analysera företagets onlineprestationer för att sedan publicera innehåll till deras sidor utifrån resultaten. Ibland kanske du kan få arbeta hemifrån, eftersom det allt som oftast bara krävs en dator och en internetuppkoppling för att göra arbetet! Tacka vet jag digitaliseringen, eller hur? Om detta låter som någonting för dig, kan du kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Luleå.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Luleå

Vanliga frågor om sommarjobb i Luleå


Vilka typer av sommarjobb finns tillgängliga i Luleå?

Det finns vanligtvis många olika typer av sommarjobb i Luleå. Vanliga jobb inkluderar inom turism och hotellbranschen, butikspersonal, restaurangpersonal, sommarlägerledare och inom vården.

Hur hittar jag sommarjobb i Luleå?

Det finns flera sätt att hitta sommarjobb i Luleå. Du kan söka jobb online via jobbportaler så som denna, gå till arbetsgivare personligen och lämna in din ansökan eller använda sociala medier för att hitta lediga tjänster.

Finns det möjlighet till utbildning eller träning under sommarjobbet i Luleå?

Vissa arbetsgivare i Luleå erbjuder utbildning eller träning under sommarjobbet, särskilt om jobbet innebär att du ska arbeta med specifika verktyg eller program. Det är viktigt att fråga arbetsgivaren om detta innan du börjar jobba för att se om det finns några utbildningsmöjligheter tillgängliga.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna