Sommarjobb Luleå

Nu finns det 12 sommarjobb i uppladdade i Luleå.

Här har vi samlat alla våra sommarjobb i Luleå, så himla smidigt! Staden är en av Sveriges soligaste under somrarna tack vare sitt nordliga läge. Tack och lov finns det många fina badstränder att svalka sig vid när du är ledig från jobbet. Läget vid kusten och närhet till gruvindustrin har sett till att Luleå sedan länge är en utvecklad stad med många näringar, vilket öppnar upp ännu fler sommarjobbsmöjligheter! Det finns även möjligheter till att studera, till exempel vid Luleå tekniska universitet. Det kan ju vara perfekt att kombinera en sommarkurs med något av våra lediga sommarjobb, eller hur?


Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Luleå

Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom detaljhandeln i Luleå. De här jobben passar dig med en sprakande personlighet som kan förgylla kundernas upplevelse av butiken du jobbar i. Här kan du nämligen komma riktigt långt bara genom att vara serviceminded och hjälpsam! Erfarenhet från den här branschen uppskattas alltid inom rekrytering, så det kan vara en riktigt bra upplevelse att ha i bagaget inför din framtida karriär. Och om du visar framfötterna och är duktig på det du gör, kanske du till och med klättrar inom företaget du är deltidsanställd hos! Så vad väntar du på, kolla in våra lediga deltidsjobb inom detaljhandel i Luleå!

Lediga deltidsjobb inom Detaljhandel i Luleå

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Luleå

Här har vi samlat våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Luleå, du som vill arbeta med det digitala borde verkligen stanna upp här och ta en titt! Online marketing passar dig som är både kreativt och analytiskt lagd, eftersom du kommer behöva analysera företagets onlineprestationer för att sedan publicera innehåll till deras sidor utifrån resultaten. Ibland kanske du kan få arbeta hemifrån, eftersom det allt som oftast bara krävs en dator och en internetuppkoppling för att göra arbetet! Tacka vet jag digitaliseringen, eller hur? Om detta låter som någonting för dig, kan du kolla in våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Luleå.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Luleå

Mer information

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Tjäna in till presentkort genom att fylla i online-undersökningar!

Top Job

Dela din åsikt - belönas direkt!

Top Job

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Betalda undersökningar - Tjäna upp till 40 kronor per undersökning med Triaba

Top Job

Homeoffice: Tjäna enkla pengar genom enkäter! Riksomfattande!

Top Job

Vi söker paneldeltagare för marknadsundersökningar online

Top Job

Är du ute efter ett sommarjobb i år? Gå med i kandidatpoolen för sommarjobb!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar