Sommarjobb i Umeå

I Umeå finns nu 6 lediga sommarjobb.

I Umeå händer mycket just nu. Kommunen vill nå 200 000 invånare från dagens 120 000 till 2050 och har västvärldens snabbaste bredband. Det är alltså en region med mycket på gång. Den typen av tillväxt ger självklart goda möjligheter att hitta jobb. Håll koll på lediga sommarjobb i Umeå här, våra lediga tjänster uppdateras löpande!

Som residensstad präglades Umeå tidigt av offentlig förvaltning och medföljande jobb. Idag är dock läget ett annat, universitetet och andra högre lärosäten har stimulerat framväxten av en växande privatsektor med företag inom såväl IT, biomedicin och tyngre industri. Exporten är stark och de tydliga satsningarna på till exempel fibernät och optimistiska framtidsvisioner präglar staden. Detta leder även till goda möjligheter till dig som söker jobb inom besöksnäringen eller ett sommarjobb på äldrevården. I kraftigt växande regioner är det alltid lättare att hitta sommarjobbet!

På StudentJob.se är vi måna om att så många som möjligt hittar ett schysst sommarjobb i Umeå, därför är du som student eller arbetsgivare alltid välkommen att kontakta oss på info@studentjob.se med förslag, frågor eller åsikter!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Summer jobs in European Destinations

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar