Lediga sommarjobb i Umeå

Sök bland 6 lediga sommarjobb i Umeå.

I Umeå är det mycket på gång just nu. Kommunen vill nå 200 000 invånare från dagens 120 000 till 2050 och ha västvärldens snabbaste bredband, inga dåliga ambitioner! Den typen av tillväxt ger självklart dig som student goda möjligheter att hitta ett sommarjobb i Umeå och andra jobb också för den delen! Vad säger du? Ska vi ta oss en närmare titt på vilka jobbmöjligheter som finns för dig här? Klart vi ska. Du är varmt välkommen att scrolla ner på sidan för att se vilka lediga sommarjobb i Umeå som finns att söka just nu. Stort lycka till och glöm inte att registrera dig.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Umeå

Via länken nedan kommer du till alla våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Umeå. Ett jobb inom online marketing är perfekt för dig som vill vara mobil i ditt arbete - detta arbete kräver bara att du har en dator och fungerande internetuppkoppling så vill du arbeta utomhus är det inga problem! Här arbetar du med att analysera data och olika trender för att kunna erbjuda din målgrupp relevant och engagerande innehåll. Du får bland annat utforma kampanjer på sociala medier och du kommer bli en fena på google analytics. Känns detta som något för dig? Då ska du ta en närmare titt på våra lediga deltidsjobb inom online marketing i Umeå.

Lediga deltidsjobb inom Online Marketing i Umeå

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Umeå

Vad kul att du vill se alla våra lediga deltidsjobb inom marknadsföring och PR i Umeå. Det är en spännande bransch att vara verksam i eftersom det finns möjlighet till stor variation i ditt arbete - gillar du att analysera kan du göra olika marknadsplaner och analyser. Om du är mer den kreativa typen så kan du bland annat komma på idéer till nya kampanjer, skapa material, skriva artiklar och mycket, mycket mer. Arbetet passar dig som har intresse för kommunikation, affärsutveckling och att förstå din målgrupp. Låter det som du? Klicka på länken nedan så kommer du direkt till alla våra lediga deltidsjobb inom marknadsföring och PR i Umeå!

Lediga deltidsjobb inom Marknadsföring/PR i Umeå

Fler alternativ för dig som vill jobba i Umeå?

Vill du ha ett jobb som sträcker sig längre än över sommaren? Sommaren är kort så för dig som letar efter något mer långvarigt eller permanent har vi har många olika typer av lediga jobb i Umeå som skulle kunna vara intressanta för dig. Klicka på länken nedan för att komma direkt till alla våra lediga deltidsjobb i Umeå.

Vanliga frågor om sommarjobb i Umeå


Vilka branscher erbjuder sommarjobb i Umeå?

Det finns ofta sommarjobb tillgängliga inom många olika branscher i Umeå, inklusive handel och service, turism och restaurang, lager- och produktionsarbete, kontors- och administrativa jobb, samt jobb inom bygg- och anläggningssektorn.

Vilken lön kan jag förvänta mig för ett sommarjobb i Umeå?

Lönerna för sommarjobb i Umeå varierar beroende på arbetsgivare och typ av jobb. Generellt kan du räkna med en lön på mellan 70 och 150 kronor per timme. Ansök om jobb i Umeå via oss.

Finns det möjlighet till fortsatt anställning efter sommarjobbet i Umeå?

Det beror på arbetsgivaren och hur väl du utför jobbet under sommaren. Vissa arbetsgivare kan erbjuda fortsatt anställning efter sommarjobbet om de har behov av arbetskraft och om du har gjort ett bra jobb under sommaren. Det är viktigt att fråga arbetsgivaren om möjligheten till fortsatt anställning innan du börjar jobba.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna