Lediga sommarjobb i Uppsala

Just nu finns 7 sommarjobb i Uppsala.

Söker du sommarjobb i Uppsala? Då har du kommit rätt! I Uppsala finns massvis med lediga jobb under sommarmånaderna. Jobben finns inom flera olika branscher, allt från restaurangbranschen, vård till sommartjänster inom Uppsala Universitetet. Att söka jobb till sommaren ger dig chansen att bygga upp ditt CV, säkra inkomsten och utveckla dina färdigheter. Studentjob erbjuder även flertalet extrajobb du kan jobba hemifrån med, denna typ av extrajobb är perfekt för dig som vill ha en flexibel vardag och kunna planera ditt jobb runt dina sommarplaner och rutiner. Ett extrajobb under sommaren är även en perfekt chans till vidareanställning under hösten ifall du studerar eller bor i staden. Om du vill ansöka till sommarjobb i Uppsala redan nu, så kan du börja med att registrera dig - Det tar bara 2 minuter.


Näringslivet i Uppsala

Uppsalas näringsliv är självklart, som mycket annat i staden, präglat av universitetets närvaro. Många kunskapsintensiva företag finns representerade i området, detta innebär särskilt goda möjligheter för dig som studerar bioteknik, systemvetenskap eller IT. Självklart finns det även goda möjligheter vad du än läser. Har du inte börjat studera eller går du fortfarande på gymnasiet bjuder Sveriges fjärde största stad så klart ändå på goda möjligheter. Det finns goda chanser att hitta ett bra deltidsjobb inom Uppsalas detaljhandel eller på ett mysigt café!

Kontakta oss på info@studentjob.se om du har några frågor!


Vanliga frågor om sommarjobb i Uppsala


Vilka typer av sommarjobb finns det i Uppsala?

Det finns många olika typer av sommarjobb i Uppsala, inklusive inom handel, restaurang och hotell, vård och omsorg, teknik och IT, kultur och evenemang, samt administration och kontor. Det finns också möjligheter att arbeta inom forskning och utveckling på universitetet eller i företag som har sin verksamhet i staden. Om du är intresserad av att hitta ett sommarjobb i Uppsala kan vi rekommendera att kolla in alla lediga sommarjobb på den här webbsidan.

Kan jag få sommarjobb i Uppsala utan någon tidigare arbetserfarenhet?

Ja, det är möjligt att få sommarjobb i Uppsala även om man inte har någon tidigare arbetserfarenhet. Många arbetsgivare söker efter personer med en god arbetsmoral och inställning som är villiga att lära sig och arbeta hårt under sommarmånaderna.

Finns det sommarjobb som passar studenter i Uppsala?

Ja, det finns flera sommarjobb som passar studenter i Uppsala, inklusive arbeten som ger erfarenhet inom ens utbildningsområde, som till exempel forskningsassistent eller sommarjobb på universitetsbiblioteket. Det finns också möjlighet att få sommarjobb inom servicebranschen eller turismen, som kan erbjuda flexibla arbetstider för studenter.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån - Tjäna pengar med undersökningar

YouGov
Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!