Sommarjobb i Västerås

Nu finns 6 lediga sommarjobb i Västerås.

StudentJob.se hjälper dig att hitta sommar- och feriearbete i Västerås. Det är ett utmärkt sätt att hitta en arbetsplats där du kan jobba extra när terminen drar igång igen och tjäna lite extrapengar.

Västerås är en tidig industristad, och här har flera starka svenska varumärken sitt ursprung. ASEA (numera ABB) grundades i Västerås och har fortfarande en stark lokal koppling, och elektronik- och teknikbranschen är fortfarande stark. Mälardalens högskola har en stark koppling till de industrierna och har många utbildningar inom robotik, elektronik och informationsteknik. Men även för dig som vill jobba inom administration eller detaljhandel finns det goda möjligheter i Västerås, staden där H&M öppnade sin första butik!

För dig som går på högstadiet eller gymnasiet och bor i Västerås erbjuder kommunen jobb och sysselsättning, men att söka jobb som butiksbiträde eller sommarvikarie på ett dagis nära dig är också ett bra sätt att komma in på arbetsmarknaden! Behöver du vägledning i din ansökan kan du alltid kolla våra tips & råd, annars är det bara kontakta oss om du behöver hjälp att hitta rätt i jakten på sommarjobbet!
Mer information

Jobba hemifrån med marknadsundersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Summer jobs in European Destinations

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Tjäna pengar med enkäter som är anpassade för dig med Toluna

Uttryck din åsikt och bli belönad - TV och Radio Marknadsundersökningar