Lediga sommarjobb i Västerås

Sök bland 6 lediga sommarjobb i Västerås.

Här hittar du alla våra lediga sommarjobb i Västerås. Västerås är en tidig industristad, och här har flera starka svenska varumärken sitt ursprung. ASEA (numera ABB) grundades i Västerås och har fortfarande en stark lokal koppling, och elektronik- och teknikbranschen är fortfarande stor här. Men även för dig som vill jobba inom administration eller detaljhandel finns det goda möjligheter i Västerås, staden där H&M öppnade sin första butik! Behöver du vägledning i din ansökan kan du alltid kolla våra tips & råd, annars är det fritt fram att börja botanisera bland våra lediga sommarjobb i Västerås. Ha en härlig sommar och glöm inte att registrera dig innan du ansöker.

Lediga sommarjobb inom Online Marketing i Västerås

Våra lediga sommarjobb inom online marketing i Västerås är för dig som älskar att “hänga” i olika digitala kanaler och verktyg. Du älskar att scrolla i instagramflöden, läsa och skriva bloggar och vet precis vad det är som gör ett inlägg intresseväckande. I din roll inom online marketing har du många olika arbetsuppgifter - du analyserar bland annat olika trender, kommer på spännande ämnen till dina artiklar och tittar på trafiken till hemsidan. Verkar det som att ett arbete inom online marketing är någonting för dig? Klicka på länken nedan så kommer du till alla våra lediga sommarjobb inom online marketing i Västerås.

Lediga sommarjobb inom Online Marketing i Västerås

Lediga sommarjobb inom Marknadsföring/PR i Västerås

Om du har ett intresse för kommunikation så klicka på länken nedan - den tar dig till alla våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Västerås. Om du arbetar med PR, public relations, så arbetar du med ett företag eller ett varumärkes kommunikation. Det är ett arbete som passar dig som vill ha en dynamiskt arbete med nya utmaningar varje dag. Du kommer lära känna ditt företag på djupet och måste vara kreativ för att komma på nya intressant att lyfta fram det i olika medier. Därför är det fördelaktigt om du är duktig på att skriva, presentera och få fram budskap. Låter detta som ett jobb för dig? Kolla in våra lediga sommarjobb inom marknadsföring och PR i Västerås.

Lediga sommarjobb inom Markandsföring/PR i Västerås

Vanliga frågor om sommarjobb i Västerås


Vilka arbetsgivare erbjuder sommarjobb i Västerås?

Det finns många olika arbetsgivare som erbjuder sommarjobb i Västerås. Exempelvis kan du söka sommarjobb inom kommunen, i butiker och restauranger, på lager och i produktion, inom vård och omsorg, och på företag inom teknik och industri.

Vad är det vanligaste sommarjobbet i Västerås?

Det vanligaste sommarjobbet i Västerås kan skilja sig åt mellan olika år och branscher. Vanligt förekommande sommarjobb i Västerås är inom butiker och restauranger, inom lager och produktion, samt inom vård och omsorg.

Finns det sommarjobb för personer under 18 år i Västerås?

Ja, det finns sommarjobb i Västerås för personer under 18 år. Ofta handlar det om jobb inom handel och service, men det kan också finnas andra jobbmöjligheter.

Jobba hemifrån med betalda undersökningar från Åsiktstorget

Top Job

Extrajobb hemifrån som Toluna influencer

Top Job

Dina åsikter är värdefulla – säg vad du tycker och få belöningar!

Top Job

Jobba hemifrån - Tjäna upp till 20kr per ifylld enkät, snabbt och enkelt!

Jobba hemifrån och tjäna pengar med enkäter som passar dig!

Tjäna enkla pengar hemifrån med Toluna